Skocz do zawartości
Marcin_gps

Wygodne Krzesło

Rekomendowane odpowiedzi

Mam IKEA MARKUS.Spoko fotel i jak na jakość wykonania cena rewelacja.Markus ma tylko dwie wady.Twarde podłokietniki i takie sobie podparcie pod dolną część pleców właśnie.Sprawę załatwia kupienie specjalnej podpórki i po sprawie.Przynajmniej w moim przypadku.I Markusa możesz sobie sprawdzić w IKEA.Ostatecznie taki fotel to bardzo indywidualna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko k.... wykupią!

Podepnę się, jakie 2 fotele dla mnie i dla młodego tak aby wytrzymać komfortowo min. 2h

Gamingowy, 15-latek ma 175 wzrostu i rośnie. Szczupak ale powoli robi się deko masywnej postury.

- Genesis Nitro, SPC Gear, SM widzę że z daleka :). Na razie dużo nauki i mało gamingu ?

Office'owy, 173cm - szczupak 75kg. Siedzenie długie przy necie, foto, troche office. Siedzenie do późnej nocy ?

- Markus 499.- , Markus 599,- - nie wiem czym się różnią, Denwer, Ergofixy, Playa 11SL zarazie poza budżetem  ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nitro z Genesisa mam, mega wygoda. Przy moich probemach z lędźwiami w nim wytrzymuje na uzaka do 6 godzin ( moj rekors) bez bólu pleców. fajnie wyprofilowany. Do tego podłokietniki wygodne. Da sie wyregulować więc i syn wygodnie siedzi a sporo niższy niż ja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi