Gość Ludovic Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Da się jakoś automatycznie usuwać polskie znaki z SMS-ów przed ich wysłaniem? GO Keyboard + GO SMS - rozwiazaniem problemow ze spacja w trybie poziomym a dokładniej Go SMS Pro -> Menu -> Ustawienia -> Opcje wysyłania -> Wlacz lokalne wsparcie -> Wspierane jezyki -> Polski tryb sms. To zalatwia zamiane polskich znakow na te bez ogonkow. Edytowane 15 Grudnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 Próbowałem używać dyktafonu w WtF-S (swoją drogą, po aktualizacji do 2.3.5 telefon ożył, jest bardziej niż ok) i było tragicznie. Próbowałem różnych programów i rezultat był taki sam, ale dzisiaj wypróbowałem Hi-Q MP3 Recorder i jestem w szoku, jakość genialna, po chwili zabawy ustawieniem "gain" jest super: wszystko wyraźne, czyste, nie przeszkadzają działające w tle komórki które są zmorą firmowego dyktafonu (nagrywa się pisk), trzepanie łyżeczkami po filiżankach, czy inne przypadkowe odgłosy. Minusem wersji lite jest to, że nagrywa max 10 minut i trzeba znów klepnąć "nagrywaj" żeby utworzył kolejny plik, dlatego biorę pełną wersję, warta więcej niż te 10 zł z marketu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 2.3.5 to oficjalna aktualizacja od HTC czy robiłeś we własnym zakresie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2011 2.3.5 to oficjalna aktualizacja od HTC czy robiłeś we własnym zakresie? Półoficjalny - dokładnie z tego tematu. Robiony bez goldcarda, z obejściem błędu 140 sposobem z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1162971. Zainstalował się szybko i bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2011 http://www.youtube.com/watch?v=LcG0Ev27Qr8 Świetnie wykonany klip. Google jak zwykle ze świetnymi pomysłami, IMO są niedoścignieni w easter eggach i tego typu filmikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Fajną firmę mają :) Rikki a ten avatar to skąd? Badałem Google Googles, jaki geek ze mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2011 Avatar to własny pomysł i produkcja za pomocą strony http://mojiq.kazina.com/, która pozawala na bardziej scustomizowane kody QR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 W końcu! mBank stworzył appkę do obsługi konta przez telefon z androidem. Na razie przeglądnąłem tylko opcje bardzo pobieżnie, ale na pierwszy rzut oka wygląda to i działa bardzo dobrze - można w końcu wywalić bankoida. Informacja i link na stronie mBanku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Także polecam tą aplikację :D duże ułatwienie w operowaniu kontem :wink: w sumie praktycznie można omijać stronkę internetową na jej rzecz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2012 Google Googles mnie rozwaliło! Chciałem znaleźć obrazek z youtube'a http://www.youtube.com/watch?v=Eimo8ZmR7vs&feature=related zrobiłem zdjęcie tylko części obrazka, i pokazało mi link do obrazka oraz to, że jest to Chicago na tym obrazku. A obrazek i tak ruszony PS mocno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Cos pieknego: http://telepolis.pl/telefony.php?id=2072# Nie ma sie nawet czego czepic, procek, pamiec, bateria, filmy w HD, aparat, wszystko super. Ciekawe w ktorym miejscu cos Sony zepsuje, sprawiajac z ten telefon jednak NIE bedzie topowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Już Ci mówię gdzie jest miejsce na fail: na tym srebrnym pasku są oznaczone klawisze (back,home,menu) ale rzeczywistymi klawiszami są te kropki ponad tym paskiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 A mi się nie podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Już Ci mówię gdzie jest miejsce na fail: na tym srebrnym pasku są oznaczone klawisze (back,home,menu) ale rzeczywistymi klawiszami są te kropki ponad tym paskiem. edyta@niżej Eeee... faktycznie... :blink: Edytowane 10 Stycznia 2012 przez KHOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Chyba się nie rozumiemy: na tym pasku są tylko oznacznia, przyciski są wyświetlane na ekranie. Chodzi o denerwujący, dezinformujący design co potwierdza Twój post. Nie dość, że beznadziejnie to wygląda to jeszcze daje błędne sugestie, szczególnie osobom mającym problem z nowinkami technologicznymi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derdi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zobaczymy jak wypadnie konfrontacja Sony z zapowiadanym telefonem firmy Panasonic . Mam duże zaufanie i sentyment do Panasa i myślę, że wstrzymam się z zakupem do marca. BTW pomysł z zawieszkami smarttags całkiem niezły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Podstawową wada Xperii S jest to, że nie debiutuje z ICS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Na Tablice maturalne w wersji dla Androida - TELEPOLIS.PL dostepne sa tablice maturalne. Taka drobna ciekawostka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 Chyba się nie rozumiemy: na tym pasku są tylko oznacznia, przyciski są wyświetlane na ekranie. Chodzi o denerwujący, dezinformujący design co potwierdza Twój post. Nie dość, że beznadziejnie to wygląda to jeszcze daje błędne sugestie, szczególnie osobom mającym problem z nowinkami technologicznymi. Jakbyś nie napisał, to w życiu bym tych oznaczeń nie zauważył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 Podstawową wada Xperii S jest to, że nie debiutuje z ICS. Ja tam nigdy nie rozumiałem tej pogoni za najnowszym androidem. Fakt ze jak sie ma 2.1 jak wszyscy mają 2.3 denerwuje (miałem xperie x8 i gdyby nie custom romy tui byłaby porażka). Teraz ma xperie neo i wiem ze dostane ics koło marca. Jednak gingerbread w pełni mnie zadowala. Google wydaje nowego androida a każdy by chciał na drugi dzień mieć już w telefonie. Nakładki producentów wymagają pracy. I niestety trzeba poczekać. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 mam takie pytanie: czy da sie wylaczyc jakos wylaczyc dzwiek "focusa" aparatu? dzwieku migawki sie pozbylem zmieniajac nazwe pliku odpowiedzialnego za halas, bo mimio wyciszenia zachowywal sie glosno, ale z focusem nie daje rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Zmień aplikację do robienia zdjęć. MIUI Camera lub ZoomFX są IMO najlepsze i obie mają możliwość wyciszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derdi Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Panasonic Eluga w Europie ponoć w kwietniu, IMHO zapowiada się świetnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 Kolejny bez diody do aparatu... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 I bateria 1150mAh... Kiedy zrobią w końcu coś porządnego? Dla mnie dioda do aparatu to mus! Do tego porządna bateria by telefon chociaż 1 dzień wytrzymywał. Ekran z porządną rozdzielczością najlepiej 4", Galaxy SII jak dla mnie trochę zbyt cegłowaty jest. Przydałaby się też osobna dioda do powiadomieć świecąca na różne kolory by wiadomo było kiedy dostało się smsa, email albo nie odebrało połączenia. Android mi bardzo odpowiada ale brakuje porządnej słuchawki. Większość tych z dobrymi parametrami jest zbyt cegłowata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derdi Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Przedsprzedaż Sony Xperia S pierwsza wysyłka planowana na 5 - 7 marca Cena w przedsprzedaży 1999, cena detaliczna 2199 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2012 Kosmiczna cena IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Tanie gry - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 49 Kilka ciekawych znizek na aplikacje/gry, nie przegapcie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 Tanie gry - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 49 Kilka ciekawych znizek na aplikacje/gry, nie przegapcie. :D kupilem dzis Where's My Water za 78gr (0,25$) i Endomondo za 1.53zł (0,49$) w tej cenie to jak za darmo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Nie wiem co google robi z marketem ale nie idzie to ku lepszemu. Od jakiegoś czasu jak wchodzę w market to nie widzę w opcji "moje aplikacje/zainstalowane" żadnej aplikacji, dopiero przez zakładkę "wszystkie" pojawiają się przemieszane ze wszystkim innymi instalowanymi w przeszłości... ogólnie totalny bigos. Czy oni zamierzają coś z tym zrobić, czy to jakieś jaja? Jednak największy wnerw mnie bierze jak widzę w markecie aplikacje które wcześniej zakupiłem znowu z cenami i przy każdej próbie wejścia w daną próbę ponownego ściągania kasy. Dopiero wejście na konto przez komputer ujawnia rzeczywisty stan płatności za posiadane aplikacje i istnieje mozliwość ich zainstalowania... co nie jest zbyt wygodne... ja chcę wybierać i instalować aplikacje z poziomu urządzenia! Czy google prowadzi jakieś prace konserwacyjne, wiadomo Wam coś o w/w problemach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...