Sysak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wielkie dzięki kelcior w100% o to mi chodziło. Już mam nova launcher też od teslacoil z którego jestem mega zadowolony ale i tak jakoś go przegapiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Nie wiem, czy w dobre miejsce trafiłem, ale spróbuje :) Posiadam HTC One S ze standardowym andkiem. Od kilku dni po masowej aktualizacji wszystkiego mam problem. Co jakiś czas wyskakuje mi komunikat w stylu "oczyszczacz na android?" lub "Zainstalować antywirus?" i mam dwie opcję "no, thanks" i "ok". Zdarza się też, że robiąc coś na telefonie nagle sam się otwiera sklep googla. Próbowałem pytać wujka googla o pomoc, ale nie mogę nic znaleźć. Macie może jakieś pomysły jak się tego pozbyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2013 Nie wgrales dziwnych aplikacji z sklepu play ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Ostatnia aplikacja jaką instalowałem to była gra Tiny Theft i po dniu problemów jeszcze doszedł Avast, ale nic nie wykrył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Witam, czy możecie polecić jakąś dobrą aplikację Kalendarz na andka? Ja w moim SGS3 nie mam problemu z kalendarzem bo jest fajny, czytelny, itd, ale znam osobę która rzuca mięsem na kalendarz w Xperii Sola i potrzebuje czegoś dużo lepszego. Najlepiej by widżet był na cały ekran i podawał dużo informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Nie wiem jaki tam jest kalendarz w SGS3 ale probowales kalendarza Google? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.calendar&hl=pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2013 Witam, czy możecie polecić jakąś dobrą aplikację Kalendarz na andka? Ja w moim SGS3 nie mam problemu z kalendarzem bo jest fajny, czytelny, itd, ale znam osobę która rzuca mięsem na kalendarz w Xperii Sola i potrzebuje czegoś dużo lepszego. Najlepiej by widżet był na cały ekran i podawał dużo informacji. Jorte polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkaradnik Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 W SGS 3 jest bardzo dobrze, Google'a też mam ale do mnie nie przemawia. Ale nie o SGS 3 chodzi tylko Xperię Sola. Jorte polecam. O, super. Dziś sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Możesz sprawdzić też DigiCal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Udało się komuś pozbyć Appki fejsbuka z Androida bez rootowania telefonu? Google nie dało odpowiedzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Z tego co pamiętam w Androidzie w standardzie nie ma apki do Fb, chyba że producent telefonu coś w standardzie wcisnął. Jeśli była wbudowana to bez roota się nie obejdzie. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 Przecież to czy apka facebooka jest systemowa czy też nie zależy m.in. od romu Jak apka jest systemowa to bez roota jedyne co zrobisz to możesz uśpić apke Wysłane z mojego Nexus 7 II przy użyciu Tapatalk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2013 A czemu bez roota? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Bo bez roota nie masz dostępu do aplikacji systemowej tak więc nie możesz usuwać aplikacji systemowych. Tapatalk 4 @ SGS 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 Miałem na myśli czemu @rafa nie chce zrobić roota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 22 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) Witam, czy możecie polecić jakąś dobrą aplikację Kalendarz na andka? Ja w moim SGS3 nie mam problemu z kalendarzem bo jest fajny, czytelny, itd, ale znam osobę która rzuca mięsem na kalendarz w Xperii Sola i potrzebuje czegoś dużo lepszego. Najlepiej by widżet był na cały ekran i podawał dużo informacji.Business Calendar - moze ladny to on nie jest, ale imo lepszy niz Jorte.A co do roota - moze to nie jego telefon, albo rootowanie jest trudne, lub nie da sie zrootowac (aczkolwiek chyba takich telefonow juz raczej nie produkują lub jeszcze roota nie ma).Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Edytowane 22 Września 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Aplikacje -> Wszystkie aplikacje , i robimy "wyłącz" na wszystko co ma w nazwie facebook. Oczywiście, nie jest to usunięcie, ale permanentne wyłączenie apki, o jedzenie nie woła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 (edytowane) Ale to działa tylko od Androida 4.0 w gore. Edytowane 5 Października 2013 przez _KaszpiR_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 To nie ma problemu, badziewie wyłączyłem - chociaż tyle Miałem na myśli czemu @rafa nie chce zrobić roota. Bo rafa ma telefon na gwarancji jeszcze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2013 Większość narzędzi, obok przycisku [root] ma również [unroot]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2013 Roota można też się pozbyć przez wgranie oficjalnego roma od producenta fona .Przy okazji możemy sobie zrobić debranding softu i jest szansa że wcześniej dostaniemy aktualizację do softu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2013 Tapatalk za darmo jesli ktos przegapil newsa. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=pl 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Jak przełączyć w tapa logowanie jako ukryty?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Tapatalk za darmo jesli ktos przegapil newsa. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkpro.activity&hl=pl A jak kiedyśtam się zrobi płatna to nadal będzie działać, będzie można aktualizować i ewentualnie instalować ją na innym urządzeniu, ale tym samym koncie za darmo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 A jak kiedyśtam się zrobi płatna to nadal będzie działać, będzie można aktualizować i ewentualnie instalować ją na innym urządzeniu, ale tym samym koncie za darmo? Tapatalk byl platny, jesli go wczesniej kupiles mozesz korzystac z Tapatalk Pro - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHD&hl=pl Nie rozumiem reszty pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Aha. Myślałem, że Tapatalk występował tylko w jednej płatnej wersji, a teraz chwilowo jest za darmo, by niedługo znowu wrócić do płatnej. Ale wszystko już jasne. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2013 Jak przełączyć w tapa logowanie jako ukryty?? Z tego co sie orientuje po zalogowaniu defaultowo jestes ukryty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Mam do was pytanie,czy używacie jakiegos task killera i czy wg was ma to sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Oczywiście ze nie. Psujesz przez to całą płynność systemu. Potem ludzie mówią ze działa im android wolno. Android to nie Windows, jeśli potrzebuje ramu tam sam zabija niepotrzebne procesy. Nie wpływa to na baterie. Tapatapatap i9001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Task killery to zło, powinno sie ich unikac. http://www.howtogeek.com/127388/htg-explains-why-you-shouldnt-use-a-task-killer-on-android/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...