costi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oj, niekoniecznie. Wielu aplikacji standardowo wbudowanych w rom nie ma na tej liście i bez Titanium Backup czy Root Uninstaller się nie obędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 Oj, niekoniecznie. Wielu aplikacji standardowo wbudowanych w rom nie ma na tej liście i bez Titanium Backup czy Root Uninstaller się nie obędzie. Nie wiem jak jest u innych, ale w HTC One X gmail i gtalk są dostępne bez roota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Oj, niekoniecznie. Wielu aplikacji standardowo wbudowanych w rom nie ma na tej liście i bez Titanium Backup czy Root Uninstaller się nie obędzie. Spróbujemy i tego Dzięki. - - - edit - - - Po aktualizacji do 4.1.2. problem sam się rozwiązał. Edytowane 28 Stycznia 2013 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Jest jakiś dobry klient abym z cegły mógł ogarnąć zdalny pulpit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Cześć, a słyszeli o https://bu.mp/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 Jest jakiś dobry klient abym z cegły mógł ogarnąć zdalny pulpit? Jest klient Teamviewer jeżeli chcesz mieś pełen dostęp. Jeżeli tylko do sterowania piecem z kanapy, to imo najlepszy jest unified remote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Trochę fribików od Disney'a. https://play.google.com/store/apps/developer?id=Disney&start=0&num=12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Swype w promo za 3 zł. chyba tylko dziś (?) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nuance.swype.dtc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 a od kiedy swype jest platne? instalowalem to kupe czasu temu i nic nie trzeba bylo placic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Swype to jest domyslna klawiatura bodajze w Samsungach moze dlatego? Albo uzywales jakiegos triala/bety, ja od zawsze korzystalem ze Swiftkeya wiec nie do konca sie orientuje ale darmowy raczej nie byl.. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Witam. Szukam porządnej aplikacji do nauki języka niemieckiego. Może być płatna. Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Kaeres to forum jest prawie martwe jak nasza opieka zdrowotna. Polecam to forum. Ja często z niego korzystam i sporo znawców się znajdzie. http://forum.android.com.pl/forum.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Tak już temat założyłem wcześniej. Zero odpowiedzi więc nie jest tak kolorowo jak piszesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Na ios używam mindsnacks do francuskiego. Niemiecki też jest. Całkiem fajne, ale niestety androidowe wersje chyba dopiero w produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nanan Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Zerknij na polski projekt Fiszkoteka Od nie dawna mają właśnie mobilną aplikację na Androida: https://play.google.com/store/apps/details?id=air.biz.krokodyl.Fiszkoteka W systemie znajdziesz ogrom niemieckich fiszek do nauki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Poleci ktoś dobry menedżer plików z rootem i chmurą? Może być płatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 Solid explorer. Dzieło polaka, trial 30 dni działa. Aktualnie chyba najlepszy jaki jest na Androida. Posted via Tapatalk @ SGS III 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Używałem gdzieś parę tygodni temu i były problemy. Pierwszy z nadawaniem uprawnień do plików i drugi z rozpakowywaniem rarów. Natomiast w międzyczasie odkryłem X-plore, menedżer jaki jeszcze znam ze złotych czasów Nokii N95. Darmowy, bez reklam, panelowy, obsługa chmury i roota. Aktualnie mój faworyt, ale chętnie poznam coś innego. //Jednak nadawanie uprawnień działa OK. Plus dla Lanca. Edytowane 19 Czerwca 2013 przez rawyolks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quoord.tapatalkHD&hl=pl Tapatalk 4 za 3 zł. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Kupiłem, przetestuję przez dłuuugi weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Czy ktoś mógłby mi zdradzić, dlaczego jeszcze żaden menedżer znany mi menedżer plików nie obsługuje chmury mega? Szmyc jakoś zabezpieczył monopol swojej apki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 A menadżery obsługują Dropboxa? Jedna chmurka = jeden menadżer. W przypadku Mega jest jeszcze pewnie kilka innych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jedna chmurka = jeden menadżer.Albo mnie nie zrozumiałeś, albo używasz droida od wczoraj. Obecnie używany przeze mnie X-plore obsługuje: [*]Google Drive [*]Dropbox [*]Box [*]SkyDrive [*]Webdav [*]Yandex [*]Ubuntu [*]4Sync [*]IDrive [*]SugarSync [*]Dump Truck [*]Copy [*]MegaCloud MegaCloud i Mega to oczywiście co innego. Zawartość chmury przeglądam tak jak powiedzmy kartę pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam problem z aplikacją facebook na hTC Desire X. Gdy dostaje na czacie linka z yt to nie mogę go odpalić bo domyślnie chce go otworzyć wbudowany odtwarzacz video.Gdzie to zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) http://www.amazon.com/s/ref=nav_sap_mas_13_08_30?_encoding=UTF8&hidden-keywords=B004TTZHBK%7CB004WGGQPQ%7CB004SBQGHS%7CB00A757J0W%7CB009MCRHH6%7CB004SKHJF2%7CB005D9MUWY%7CB004T4LUPW%7CB00846WWVM%7CB005J0VPNC&rh=i%3Amobile-apps%2Cn%3A2350149011 Pare darmowych aplikacji i gier. m.in. Swiftkey, Shazam Encore, World of Goo. Edytowane 30 Sierpnia 2013 przez kelcior 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Co za dziadostwo ten appstore z amazona. Nie da się z tego nic zainstalować. Klepię w Get app...jest purchasing...i po tym nic się nie dzieje. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 U mnie wszystko bangla, nie wiem w czym problem. Dzięki za cynk co do swiftkey. Po odblokowaniu bootloadera, roocie, zmianie roma na paranoid android zmianie kernela na franco, undervoltingu i zgrzebaniu całego interfejsu wzdłuż i wszerz tego potrzebowałem. ;) Jeszcze poleci ktoś jakieś fajny prosty estetyczny lockscreen z możliwością umieszczenia na nim systemowych widgetów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 WidgetLocker Lockscreen 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Mam problem z aplikacją facebook na hTC Desire X. Gdy dostaje na czacie linka z yt to nie mogę go odpalić bo domyślnie chce go otworzyć wbudowany odtwarzacz video. Gdzie to zmienić ? Mozliwe, ze ustawiles systemowy odtwarzacz wideo jako domyslny dla tego typu akcji. Wejdz w ustawienia systemu - aplikacje - odtwarzacz wideo i sprawdz. Jezeli faktycznie jest przypisany jako domyslny dla pewnych akcji, powinna byc o tym informacja a ponizej mozliwosc usuniecia tego. Jezeli wszystko sie zgadza, to przy nastepnej probie otworzenia takiego linka powinienes byc zapytany o aplikacje, ktora chcesz wykonac dana akcje (jednorazowo lub z zaznaczeniem jej jako domyslnej na przylosc). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...