Chaos Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Mozna pobrac do pamieci podrecznej obszar o promieniu 15 km od zaznaczonego punktu. Ja sobie dodalem cztery takie punkty, ale wiecej pewnie tez przejdzie. hmm a moglbys mnie poinstruowac jak to sie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 (edytowane) Z ekranu mapki glownej wybierasz opcje => laboratorium => wlaczasz ladowanie map do pamieci podrecznej. Pozniej trzeba przytrzymac palec na danej ulicy, a kiedy wyskoczy jej nazwa kliknac ja i zaladowac dany obszar :) Edytowane 9 Października 2011 przez kkNd! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 Z ekranu mapki glownej wybierasz opcje => laboratorium => wlaczasz ladowanie map do pamieci podrecznej. Pozniej trzeba przytrzymac palec na danej ulicy, a kiedy wyskoczy jej nazwa kliknac ja i zaladowac dany obszar :) wielkie dzieki dziala ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Panowie. Szybkie pytanko. Znacie jakiś sprawdzony klient torrentow na Androida? Nie pogardze linkiem do apki na PW Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Z darmowych dTor, z platnych aBTC. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 (edytowane) Polecę od siebie tTorrent. Używam bardzo sporadycznie ale spełnia swoje zadanie. Edytowane 14 Października 2011 przez siebek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2011 Jesli ktos z posiadaczy Androida zamierza grac w BF'a 3 macie tutaj ciekawa informacje: Battlefield 3 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 49 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Z darmowych dTor, z platnych aBTC. <_< Sciagnelem aBTC 2.0 i porażka nie wiem czy mam coś z telefonem ale transfer rzędu 10kb. Nie ważne czy przez net telefonu czy przez wi-fi. Zobaczę później te inne które pisaliście. Sent using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2011 Jutro premiera nowej Motoroli Droid Razr -> Count down page for Motorola’s Droid RAZR now live | DroidMatters.com Premiera zbiega sie z premiera ICS wiec mozliwe ze wlasnie ten system bedzie na pokladzie. :wink: 18 października będzie miała miejsce premiera nowego smarfonu Motoroli, który reklamowany jest jako szybszy, cieńszy i mądrzejszy. Do dziś mogliśmy się jedynie domyślać, że urządzenie będzie kontynuatorem pozornie zapomnianej linii cienkich i stylowych telefonów RAZR. Kilka godzin temu w sieci pojawiła się domniemana nowego smartfonu Motoroli, który opatrzono nazwą Droid RAZR. Według opublikowanych informacji, urządzenie rzeczywiście będzie niezwykle cienkie. Poza charakterystycznie wyprofilowaną obudową, smartfon ma być wyposażony również w dwurdzeniowy procesor o częstotliwości taktowania zegara 1.2GHz, 1GB pamięci operacyjnej RAM, 4.3-calowy ekran dotykowy pokryty wytrzymałym szkłem Gorilla, obsługę sieci 4G oraz system operacyjny Android. Niestety, szczegółową specyfikację poznamy dopiero w przyszłym tygodniu lub, jeżeli pojawi się wyciek, kilka dni wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 najbardziej ciekawy jest fakt ze wiele urządzen nadal ma Froyo. Gingerbread jeszcze go nie pobił. więc zanim ICS wejdzie na dobre minie sporo czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 Ciekawi mnie jaki odsetek obecnych urządzeń, takich do roku szczególnie dostanie support do ICS? Niby to ma być system bardzo kompatybilny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) Jak zrootujesz telefon to i na 3 letnim szrocie bedziesz mial ICS. :wink: (kwestia jak to bedzie dzialac, zalezy juz od bebechow) Edytowane 17 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 No to jedna metoda, ale tu akurat pomyślałem o oficjalnym supporcie producentów. Co do samodzielnych zabaw tego typu to widziałem, jak śmigał bodaj Andek 2.3.4 na G1. Miłe to nie było, ale jak kogoś kręci to spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) No trzeba troche zdrowego rozsadku, wiadomo ze jesli twoj telefon nie poradzi sobie z nowym systemem to nie ma to sensu. Natomiast bardzo czestym powodem braku update'ów jest nie brak odpowiedniego cpu czy ilosci RAM'u a zbyt mala ilosc pamieci wewnetrznej do pomieszczenia wszystkiego, i w takim wypadku to ma jak najbardziej sens bo "skutki uboczne" instalowania czesci systemu czy aplikacji na karcie SD sa praktycznie nie zauwazalne. Dla przykladu masz tutaj ROM opierajacy sie o Andka z HTC Sensation (Sense 3.0) smigajacy na Desire: IMO dziala to "dobrze" mimo ze te 2 telefony dzieli przepasc jesli chodzi o bebechy i na dodatek czesc systemu siedzi na karcie SD. :wink: Edytowane 18 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Android 4.0 should work on “any 2.3 device”, but don’t hold your breath waiting on an update | Android and Me Samsung Galaxy Nexus official specs and release details | Android and Me Android 4.0 Platform Highlights | Android Developers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) SDK już dostępny. Android 4.0 Platform | Android Developers Also http://www.google.com/nexus/ Na XDA juz wrzeje :lol: , jeszcze tylko kod zrodlowy i mozna tylko wypatrywac custom rom'ów. Edytowane 19 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Samsung Galaxy Nexus official specs and release details | Android and Me Ekhmmm. Jeszcze cm dluzszy od sgs2 :unsure: imho powinni isc w kierunku powiekszenia ekranu bez zwiekszania gabarytow telefonu, zamiast wpychac ludziom tablety do kieszeni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Re-Watch The Ice Cream Sandwich / Galaxy Nexus Event [1 Hour Recording] Link do relacji (slaba jakosc..) Android Beam jest niesamowity. (początek 52:40) :blink: Edit: Tapety z ICS - http://www.box.net/shared/7jigv6v4s3i1ln8cmitr Roboto font - http://bit.ly/nKvZlh Edytowane 19 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Bardzo mi się podoba design ICSa, widać ciężką pracę Matiasa Duarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) CyanogenMod Team: There Will Be No Official SDK Port Of Ice Cream Sandwich By The CM Team - CM9 Will Arrive When The ICS Source Does A wiec stabilnych rom'ów mozna sie spodziewac dopiero po opublikowaniu kodu zrodlowego, zazwyczaj to bylo ok miesiac po ukazaniu sie SDK. Pewnie jakies porty oparte o SDK rowniez sie pojawia ale zazwyczaj byly tak zbugowane ze praktycznie nie do uzytku codziennego. (2.3 zaraz po premierze :lol:) Edit: juz cos sie ruszylo - GPL source code for the 4.0 / r14 SDK Edytowane 19 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Ja najchętniej bym chapnął właśnie czystego ICS. Cyanogen ma swoje 'firmowe' modyfikacje więc ja bym chciał coś na miarę Oxygena (nie używałem ale z opisu właśnie takie coś mi się podoba). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Orientuje sie ktos czy jest na Adroida program potrafiacy tlumaczyc prawie w locie tekst odczytywany za pomoca wbudowanej kamery ? Kumpel w pracy ponoc widzial cos takiego na zgnilym jablku ;) i sie zastanawia zeby ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Iphona 4+ Ja go namawiam na SGS2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 (edytowane) Orientuje sie ktos czy jest na Adroida program potrafiacy tlumaczyc prawie w locie tekst odczytywany za pomoca wbudowanej kamery ? Kumpel w pracy ponoc widzial cos takiego na zgnilym jablku ;) i sie zastanawia zeby <span style='color: red;'>ORT: <span style='color: red;'>ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span></span></span> Iphona 4+ Ja go namawiam na SGS2 . Snapit - Android Market Szczerze to nawet nie wiedzialem ze istnieje taka aplikacja a moze sie przydac. :unsure: Edytowane 19 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2011 Orientuje sie ktos czy jest na Adroida program potrafiacy tlumaczyc prawie w locie tekst odczytywany za pomoca wbudowanej kamery ? Kumpel w pracy ponoc widzial cos takiego na zgnilym jablku ;) i sie zastanawia zeby ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Iphona 4+ Ja go namawiam na SGS2 . Google googles sprawdz. Nie do konca wiem jak uzywac kamery w tym programie, ale przy uzyciu aparatu ladnie czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 Panowie chce wgrać Trials Xtreme 2 HD Free ale mi wywala błąd, że za mało pamięci. Są jakieś aplikacje do zarządzania pamięcią telefonu? Musze zwolnić tam trochę miejsca. Sprawdzałem aplikację to to co się dało na kartę pamięci przenieść to mam przeniesione ale nie których się nie da. Da się to jakoś zmienić? Poszukuję też jakiegoś tłumacza Polish>English tylko takiego żeby działał offline. Jest jakiś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 http://typographica.org/2011/on-typography/roboto-typeface-is-a-four-headed-frankenstein/ Bardzo ciekawa lektura. Widać, jak Duarte mydlił oczy na prezentacji. 'Made from scratch,' dobre sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2011 (edytowane) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=vfcfckILNHo iRis alpha Aplikacja stworzona w 8 godzin. :wink: Edytowane 20 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) Całkiem zabawne, ale zamiast appa wole prezenterkę :rolleyes: Edytowane 21 Października 2011 przez Konar 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Prezenterka naprawde powabna , moglby kts zorientowany zapodac nazwy 2-3 najlepszych darmowych playerow mp3/flac/aac dla androida jest tego tyle ze glowa boli , google sie zapalilo podczas wyszukiwania tego naj...... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 (edytowane) PlayerPro / PowerAMP to napewno czołówka z płatnych. (odpowiedziałem Ci też w temacie SGS II odnośnie darmowych) Edytowane 21 Października 2011 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...