wunat Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2011 (edytowane) juz kupilem endomondo i beautiful widgets, czekam na wiecej :> jeszcze star chart klikne. Edytowane 7 Grudnia 2011 przez wunat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 Da się jakoś wciągnąć kilka programików, jeżeli nie mam karty kredytowej? Istnieje jakaś opcja prezentu czy coś w tym stylu, żeby ktoś znajomy kupił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 8 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2011 A po co karta kredytowa, jak można płacić zwykłą nawet nie-wypukłą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Da się jakoś wciągnąć kilka programików, jeżeli nie mam karty kredytowej? Istnieje jakaś opcja prezentu czy coś w tym stylu, żeby ktoś znajomy kupił? Da sie, wystarczy zalozyc karte internetowa przez strone www, karte zaklada sie w 3 minuty, oplata to 1zl jednorazowo: Mój odnośnik Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 (edytowane) Mam tel Galaxy S +. Jak dodać kontakt do grupy np przyjaciele. Edytowane 9 Grudnia 2011 przez Lysyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 Chyba nie da się. Najszybciej po prostu wejdź na gmail.com z user-agent ustawionym na desktop i tam sobie poustawiaj grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 u siebie klikam na kontakt, pozniej w innych mam mozliwosc ustawienia dzwonka, urodzin i grupy (rodzina, przyjaciele itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 ここで、? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja tego jakos wiecej mam ;p np mozliwosci zmiany dzwonka tez u Ciebie nie widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emikyou Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2011 No właśnie to jest Google Android, a nie Samsung Android ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Android Phone Name Generator | Powered By YinzCam Motorola Wildfire Torch V :lol: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Sony Ericsson Galaxy Incredible Prime Z G2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Android Phone Name Generator | Powered By YinzCam Motorola Wildfire Torch V :lol: HTC Legend Epic lolz Sony Ericsson Aria Vibrant 4G+ G1 Pro Hahaha chyba nie ma osoby która się nie zastanawiała nad tym czy nazw telefonów samsunga nie wymyślają jakieś małpki :D? Dopiero teraz wgrałem Go Launchera! To był błąd! Powinienem zrobić to od razu po wyjęciu telefonu z pudełka! Edytowane 11 Grudnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Wgrałem Beta build 8 CM9 Android ICS na Galaxy S. Powiem krótko - nie spodziewałem sie że odczuje taką różnice. Do tej pory siedziałem na DarkyyROM 10.2.2, ale ten ICS działa płynniej, jest ładniejszy, szybszy i stabilniejszy. Zużycie baterii w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 Ja teraz testuję ADW Launcher (darmowy) i jest w miarę OK choć brakuje mi kilku opcji względem LauncheraPro (ukrywanie elementów drawera, licznik powiadomień w docku, efekty przejść). W GO launcher EX nie podoba mi się to, że zrobiony jest z niego kombajn z mnóstwem modułów - ja lubię proste, nieprzekombinowane rozwiązania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2011 a ja adw zakupilem w promocji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 licznik powiadomień w docku adw notifier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 adw notifierNie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 moze glupie pytanie, ale konfigurowales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jak nie działa? Ja używam i wszystko śmiga. Wyświetla ilość wiadomości/połączeń/e-maili zarówno w docku jak i w przypadku skrótów do np. widget lockera. Co do efektów przejść to nie wiem jak w zwykłym ADW, ale w wersji EX są dostępne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tak, konfigurowałem i mi nie śmiga. Nie przeszkadza mi to szczególnie bo normalne powiadomienia są wystarczające a tak czy inaczej docelowo będzie czysty ICS. ADW EX ma różne efekciarskie bajery ale jest płatny a ja nie mam ochoty ani płacić, ani tym bardziej piracić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) Android 2.3.3 (S5830XWKP7), telefon Samsung Galaxy Ace: Aplikacje obowiązkowe: Go Launcher EX - Jako, że TouchWiz po odblokowaniu potrafi mocno zamulić na Samsungu Galaxy Ace to wgranie jakiegoś innego Launchera jest obowiązkowe! Mi najbardziej przypadł do gustu Go Launcher Ex, dużo fajnych opcji, ukrywanie górnego paska i dolnego gestami ( przesunięciem palcem w górę lub w dół), możliwość ustawienia gestu, że podczas przesunięcia ikonki słuchawki do dzwonienia od razu nam wybiera numer do wybranej osoby, i dużo dużo więcej. Go Keyboard - klawiatura, znacznie lepsza od Samsungowskiej, podoba mi się zwłaszcza funkcja skrócenia czasu przytrzymywania przycisków by wyskoczyły nam polskie znaki, czyli trzymając "z" wyskakuje "ż" i "ź" i w bardzo fajny sposób się je wybiera. Go SMS Pro - program do pisania smsów, brakuje mi tylko opcji do podziału wiadomości na 160 znaków, bo jest opcja dzielenia wiadomości ale często dzieli na 2 nawet wiadomości z około 100 znakami. Go Locker - bardziej funkcjonalna blokada ekranu od standardowej, możliwość przejścia od razu do aparatu, wiadomości lub kontaktów wraz z tym themem AirDroid - najładniej wyglądająca i najprzyjemniejsza w obsłudze aplikacja do wymiany plików przez WiFi oraz zarządzania telefonem, kontaktami, wiadomościami, aplikacjami i dużo dużo więcej. Aplikacje: MoboPlayer - mój ulubiony program do odtwarzania filmów, systemowy odtwarzacz nie radzi sobie z wieloma formatami. File Expert - bardziej funkcjonalny, przejrzysty i stabilny manager plików od Astro. AndroZip - program pozwalający na ściąganie i otwieranie plików *.zip i *.rar na telefonie, w połączeniu z tym powyższym możemy ściągać i wgrywać aplikację z internetu bez konieczności robienia tego przez komputer Dolphin Browser - przeglądarka internetowa handyCalc - kalkulator, najlepszy jaki znam TimeTableLite - Plan zajęć, najlepszy darmowy jaki udało mi się znaleźć Simple Calendar Widget - widget kalendarza z najlepszą opcją personalizacji Gemini Calendar - kalendarz doskonale współgrający z Simple Calendar Widget oraz kalendarzem Gmaila. Tłumacz Google - googlowski translator Google Goggles - do czytania kodów QR, oraz ma parę ciekawych bajerów Latarka - czasem się przydaje SoundHound - rozpoznawanie muzyki, często się przydaje SiMi Clock Widget- świetny widget zegara! SoundCloud - aplikacja do słuchania dobrej jakości muzyki wrzuconej na SoundClouda Digitally Imported Radio - lepszego darmowego radia do słuchania drum n bassów nie znalazłem RemoteDroid - aplikacja do używania telefonu jako myszki na ekranie PC Gry: Brothers In Arms® 2 Free+ - jedna z najlepszych gier na Asa Breitling Reno Air Races - wyścigi samolotami, bardzo przyjemne sterowanie akcelerometrem, świetna grafika, super multiplayer! Tigers of the Pacific Lite - latanie i strzelanie samolotem, sterowanie dużo gorsze od tytułu powyżej Reckless Racing Lite - przyjemne wyścigi z widokiem "z góry", trochę mi przypomina Flatouta Game Dev Story Lite - gra która potrafi wciągnąć na dłużej Wszystkie: 26 aplikacji jest bezpłatne. Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Game Dev Story jest niesamowite i bylo w promocji za 10 centow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 Game Dev Story jest niesamowite i bylo w promocji za 10 centow. Niesamowite jest też GTracing! Czuje się jakbym odpalił Gran Turismo na PSOne i to na urządzeniu trzymanym w ręce, za dzieciaka bym na to nie wpadł! I gorąco polecam aplikację AirDroid! O wiele, wiele lepsza niż WebSharing. W końcu można zobaczyć jakie zdjęcie się ściąga, są miniaturki zdjęć, można słuchać muzyki, można sobie telefon personalizować, masa masa możliwości! Cudo! Aż, zaktualizuję listę i wrzucę to aplikację jako must have. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 dobry ten airdroid, ze tez na niego nie wpadlem wczesniej. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2011 (edytowane) dobry ten airdroid, ze tez na niego nie wpadlem wczesniej. Można nawet pisać smsy, wgrywać aplikacje z PC. Wgrywa też aplikację z marketu i ułatwia odinstalowywanie. Wgrywałem 200mb muzyki przed chwilą i zajęło to nawet nie 5 minut więc spoko. All in One :) Szukam jakiegoś Widgetu z przezroczystym tłem do Samsungowskiego odtwarzacza. Czy nie bawić się w to i wgrać jakiś inny odtwarzacz? Coś jak to ale ta apka nie działa na Samsungu :/ https://market.android.com/details?id=com.luzi82.musicwidgetplus&feature=search_result Spróbowałem też polecanego tutaj Simple Calendar Widget i bardzo mi przypadł do gustu. Dodatkowo świetnie działa z Gemini Calendar! Nawet można sobie ustawić, że klikając na widget Simple Calendar przejdziemy do Gemini i tam możemy sobie dodać nowe zdarzenia, te zostaną wysłane do naszego kalendarza w Gmailu i wyświetlone na widżecie. Edytowane 13 Grudnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Z gierek od wczoraj za 10 centow jest dostepna Where is my water, polecam :P Jeszcze kilka dni jest promocja googla na niektore gry i aplikacje, czasem cos fajnego wrzuca. :) Promocja BTW, niedawno wyszedl World of goo na androida, taki sam jak na PC'ta. Nawet sobie zakupilem, czekam tylko jak poprawia bug z nieprawidlowo wyswietlanymi polskimi czcionkami. Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludovic Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Co myślicie o nowym FB? Jak dla mnie duży postęp. Wygląd o wiele bardziej przejrzysty, znacznie szybciej chodzi, i ma łatwiejszy dostęp do wszystkich funkcji. W końcu ta aplikacja nadaje się do użytku. A jak ktoś jest ciekaw jak obecnie wygląda mój android to http://mycolorscreen.com/2011/12/13/unminimal-notits/ Edytowane 14 Grudnia 2011 przez Ludovic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2011 U mnie niewiele się od ostatniego czasu zmieniło od strony wizualnej, myandroidec.jpg To, czego nadal nie osiągnąłem to wygodnej, darmowej synchronizacji z iTunes (doubleTwist mi nie odpowiada i obecnie używam Salling Media Sync choć trzeba kombinować żeby było cacy) oraz porządnego, ładnego kalendarza (i tutaj czekam na ICSa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2011 Da się jakoś automatycznie usuwać polskie znaki z SMS-ów przed ich wysłaniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...