kaensainen Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Jakiś czas temu chciałem zainstalować Świątynię Pierwotnego Zła z nośnika dołączonego do gazety. Problem pojawił się podczas instalacji. Avira AntyVir Premium wykrywa plik ToEE8ab8.rra jako trojana. Dałem sobie spokój bo nie miałem czasu na głębszą analizę tak więc zrezygnowałem z instalacji. Jednak na forum db zobaczyłem podobny temat tak więc podpinam screena z alarmem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Ignore? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Dodać do wyjątków żeby nie był skanowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaensainen Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Chciałem się upewnić czy to jest fejk czy nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...