walec_drogowy Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam, myślę nad wyborem palmtopa. Cel: organizer, GPS, internet. Ostatecznie wybrałem trzy Asusy: A696 - 899 zł A639 - 957 zł A636n - 1259 zł Mio odpadło ze względu na sporo negatywnych opinii. Myślałem o HTC Diamond albo Touch Cruise, ale jednak za drogie, czegoś takiego nie wykorzystam. A696 + obsługuje karty SDHC (w specyfikacji pozostałych modeli nie znalazłem takiej inf.) + Windows Mobile 6.0 - podobno kiepski wyświetlacz, bywają z nim problemy A639 + 1GB pamięci, ale to słaby plus, bo karty i tak dokupię - brak IrDA (ale to mały minus, jest BT) A636n ?? hm no właśnie, czemu taki drogi? Mniej pamięci (128), Windows Mobile 5.0... o co chodzi? Niby najlepiej wypada 696. Ale co jest z tym 636n? I czym się różni WM 6.0 od 5.0? Będę wdzięczny za wszystkie opinie o którymkolwiek z tych modeli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 A636N - od jakiegoś czasu już nie sprzedawany. Znalazłeś chyba starą cenę. A639 też obsługuje karty SDHC. A WM6.0 ? różni się kolorystyką, z praktycznego punktu widzenia chyba niczym szczególnym :) A696 - iirc ma metalową obudowę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 - podobno kiepski wyświetlacz, bywają z nim problemyOjciec uzywa od dluzszego czasu A696 jako GPS i nie narzeka. Zdarzylo mi sie tez z tym jezdzic i bylem zadowolony, zadnych problemow nie zanotowano. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Sam używam A696 od ok. 1,5 roku do nawigacji i sprawuje się ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...