walec_drogowy 0 Report post Posted September 24, 2008 Witam, myślę nad wyborem palmtopa. Cel: organizer, GPS, internet. Ostatecznie wybrałem trzy Asusy: A696 - 899 zł A639 - 957 zł A636n - 1259 zł Mio odpadło ze względu na sporo negatywnych opinii. Myślałem o HTC Diamond albo Touch Cruise, ale jednak za drogie, czegoś takiego nie wykorzystam. A696 + obsługuje karty SDHC (w specyfikacji pozostałych modeli nie znalazłem takiej inf.) + Windows Mobile 6.0 - podobno kiepski wyświetlacz, bywają z nim problemy A639 + 1GB pamięci, ale to słaby plus, bo karty i tak dokupię - brak IrDA (ale to mały minus, jest BT) A636n ?? hm no właśnie, czemu taki drogi? Mniej pamięci (128), Windows Mobile 5.0... o co chodzi? Niby najlepiej wypada 696. Ale co jest z tym 636n? I czym się różni WM 6.0 od 5.0? Będę wdzięczny za wszystkie opinie o którymkolwiek z tych modeli. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pmp 0 Report post Posted September 24, 2008 A636N - od jakiegoś czasu już nie sprzedawany. Znalazłeś chyba starą cenę. A639 też obsługuje karty SDHC. A WM6.0 ? różni się kolorystyką, z praktycznego punktu widzenia chyba niczym szczególnym :) A696 - iirc ma metalową obudowę :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
costi 839 Report post Posted September 24, 2008 - podobno kiepski wyświetlacz, bywają z nim problemyOjciec uzywa od dluzszego czasu A696 jako GPS i nie narzeka. Zdarzylo mi sie tez z tym jezdzic i bylem zadowolony, zadnych problemow nie zanotowano. Quote Share this post Link to post Share on other sites
motofan 0 Report post Posted September 24, 2008 Sam używam A696 od ok. 1,5 roku do nawigacji i sprawuje się ok. Quote Share this post Link to post Share on other sites