Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich^^

Mam pytanie odnośnie tego monitorka ma go ktoś może? lub widział go na oczy? Zamierzam sobie kupić jakiegoś 24" najpierw bylem za wyborem gateway 2435w ale czytając wszystkie tematy ma on wiele wad i to zależy od szczęścia czy trafi mi się dobra sztuka czy jakaś z 5 martwymi pikselami itp itd Wiec co sadzicie o G24 Acer-a?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 martwych pikseli to byś miał wymianę od ręki :P

Gacek ma chyba 3 maks...

ja mam Gatewaya FHD2400 i jestem bardzo zadowolony... zresztą poczytaj recenzje na zagranicznych portalach :)

co do wad...

Polska jest przepełniona 2 klasą Gateway'ów ale jak poszukasz to znajdziesz te idealne :) btw. polecam branie monitora po sprawdzeniu a nie wysyłkowo ;)

chyba że dopłacisz do jakiś gwarancji no bad pixels itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie, jak ściągnąłeś drivery do tego monitora? Na str. producenta są niestety tylko dla obywateli USA...

Mam taki sam i od 3 miesięcy jadę na driverach Windowsowskich

Pozdrawiam!

WOY

5 martwych pikseli to byś miał wymianę od ręki :P

Gacek ma chyba 3 maks...

ja mam Gatewaya FHD2400 i jestem bardzo zadowolony... zresztą poczytaj recenzje na zagranicznych portalach :)

co do wad...

Polska jest przepełniona 2 klasą Gateway'ów ale jak poszukasz to znajdziesz te idealne :) btw. polecam branie monitora po sprawdzeniu a nie wysyłkowo ;)

chyba że dopłacisz do jakiś gwarancji no bad pixels itd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi