TigerA1 Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Po roku uzywania wykonał padakę, obecnie jest w naprawie (może wymiana pojęcia nie mam) u kolegi kupiony w tym samym czasie to samo. Czy ktoś miał już problem z P7 ? w końcu to niezła zasiłka, i nie wiem czy finalnie z tego uciekać czy to był tylko przypadek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Wymiana będzie, przynajmniej taka zapis widnieje w tej grubej ksiązeczce, ktora jest w pudełku z zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bushwacker Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Miałem 450tkę przez ponad pół roku i zawsze był cichy i zimny. Dużo do roboty nie miał bo 2160=>3Ghz +kręcony 88GT i reszta drobnego badziewka :) teraz go sprzedaje z kompem ale chyba znów sobie go kupię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Mi padła 450-ka. Od początku dziwnie wolno się wentyl kręcił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korowina Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Ja mam 550W i od 3 tygodni komputer mi nie chciał startować za każdym razem - w serwisach i na forach mówili mi że to wszystko może być winne ale nie zasilacz (niby taki niezawodny) - co się okazało - zasilacz. Właśnie szukam na forum co by tu kupić innego bo takiego samego już nie zaryzykuję. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 @Cichy Ile rpm miał twoj psu? U mnie to jest około 470rpm. Z tym, że sprzet jak w podpisie bez grafy. Powietrze na wylocie z psu jest lekko ciepłe. Nie wiem czy to może miec jakis związek, ale o ile dobrze pamietam to pierwsza seria tych zasilaczy była wadliwa. Dopiero na wiosne tego roku zaczęli sprzedaż poprawionych egzemplarzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Właśnie nie mogłem go wkręcić więcej niż 480rpm. Teraz mam 550W i wentyl zasuwa 600rpm. Więc coś było nie halo z tą 450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolCichy Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Mój bez kłopotów już parę miesięcy, wentylator na 600-900 RPM, gazy wylotowe zimne. Też pamiętam, że pierwsze były problematyczne - nie dostawały sygnału "power good" czy coś, przez to komp nie startował. Opisano to tu na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dex1985 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Szkoda, że nie znalazłem tego tematu wcześniej. Swój problem opisałem w ogólnym temacie o zasilaczach BQ - mam nadzieję, że mnie nie zrugacie. ;) Zdaje się, że mój BQ jest też na równi pochyłej i zmierza w kierunku zaliczenia padaki. Nie zawsze daje się uruchomić komputer "do końca" (nie wszystkie podzespoły startują), a i wentylator nie kręci się z zawrotną prędkością. Max zanotowałem 550 RPM w czasie upałów podczas stresu. Później padł czujnik tychże obrotów... ;) Niedługo BQ jedzie na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...