lopik_ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Wiam jestem bardzo ale to bardzo poczętkującym webmasterem i chciałem sobie zrobić jakąś strnkę i znalazłem taki program Xara Menu Maker 1.0 zrobiłem nim menu i nie wiem jak wstawić je na strone www a strone robie w FrontPage 2000 Strona www programu to www.xara.com Z GÓRY DZIĘKI ZA POMOC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ale to menu jest we flashu czy w jave ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 słuchaj chcesz zrobic strone to poprostu naucz sie html-a i zrób wszysto w byle jakim pliku textowym html jest najprostrzy wiec spokojnie go szybko skumasz, reszty dowiesz sie w kursie. www.webserwis.org A jak chcesz tych wiesniackich sposobów typu font page to nie jestes zadnym webmasterem , webmaster powinien znac conajmniej html, pozniej js i php. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ale to menu jest we flashu czy w jave ?w javie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ale to menu jest we flashu czy w jave ?w javie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...