PoGo Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 (edytowane) Witam Pytanie mam następujące. Przymierzam się do małej modyfikacji mojego konfiga. Zastanawiam się czy jest już sens przesiadać się na nowe mobo i proca a co z tym idzie również ram. Czy na razie dorzucić jeszcze 2GB i poczekać. Zaznaczam, że lubie od czasu do czasu odpalić jakaś gierkę. W przypadku nowego proca i mobo mam limit ok 2000pln Edytowane 24 Września 2008 przez PoGo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Witam Pytanie mam następujące. Przymierzam się do małej modyfikacji mojego konfiga. Zastanawiam się czy jest już sens przesiadać się na nowe mobo i proca a co z tym idzie również ram. Czy na razie dorzucić jeszcze 2GB i poczekać. Zaznaczam, że lubie od czasu do czasu odpalić jakaś gierkę. W przypadku nowego proca i mobo mam limit ok 2000pln Czasem odpalić?Jak tak to idz zainwestuj te dwa koła albo wydaj na zbożne cele. :lol2: Nie masz potrzeby wymiany kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...