McDracullo Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zamierzam kupić lapotopa do pisania i netu (czasami). Czasem właścicielka będzie musiała zrobić na nim również wykres etc. czyli typowa biurowa praca. Niestety fundusze przeznaczone na ten cel są jednak dość mocno okrojone bo kwota to max 1100zł. Lapotop fajnie by było gdyby był nowy (gwarancja) - aczkolwiek wiem - ciężko dostać coś w tej cenie. Systemu mieć nie musi - pani studentka już takowy posiada. :P Nie interesują jej żadne Eee PC itp. - powodem jest wielkość matrycy (14-15,4 cali). Co więc radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Coś z najtanszej konfiguracji hp - 80gb , celek 512 ramu czy tam 1gb, ostatnio chyba w " Multi RTV/AGD" był po 1199zł. Wiem tez ze za 999zł sa NTT 15,4' - konfiguracja podobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McDracullo Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Mógłbym prosić o linki do sklepów gdzie takie konfiguracje są dostępne?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Pod koniec sierpnia udało mi się wytargać IBM Lenovo R60e (1,6 GHz, 2 GB RAM i zintegrowana GMA 950 ) za 1000 zł (licz na 1 GB RAMu to znajdziesz takie sztuki na allegro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Mógłbym prosić o linki do sklepów gdzie takie konfiguracje są dostępne?? nie wiem czy te promocje sa wprowadze w netsklepy. Znalazłem tylko takie coś http://www.euro.com.pl/laptopy-notebooki/a...g16-linux.bhtml http://www.euro.com.pl/laptopy-notebooki/h...120gb-dos.bhtml Przejdz sie po sklepach u siebie w miescie . U mnie np do 1100zł sa do wyboru 4 modele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 szukaj jakiegos acera taniego na allegro, przeważnie można kupć nowe egzemplarze ze sklepów które prowadza sprzedaż internetową ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...