Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jak mozesz to daj pare fotek tej swojej obudowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Oki, tylko wróce do domu. A jakie dokładnie chcesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Oki, tylko wróce do domu. A jakie dokładnie chcesz?? Takie do dowodu osobistego :) Wal co Ci przyjdzie do glowy. Przeze :evil: Ciebie :evil: chyba juz za tydzien zloze zamowienie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Dobra do domu wracam o 2:00,zdjecia mam już na kompie. A nie lepiej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> model DA-01-BD?? Jest taki fajny czrny i tani (519zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Na czarnym bedzie kurz i zarysowania widac. Tez sie nad nim zastanawialem. Zobaczymy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 najladniejszy ejst niebieski ;] zdecydowanie ;] a zarysowania....tak ci sie spieszy, zeby bude za >500 zweta rysowac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 najladniejszy ejst niebieski ;] zdecydowanie ;] a zarysowania....tak ci sie spieszy, zeby bude za >500 zweta rysowac??? Niebieski? Dla mnie strasznie dyskotekowy, ale w sumie tez jest ladny. Jest tez zolta, zielona i jeszcze jakas czerwonopodobna!!! Zastanawiam sie nad czarna albo srebrna. Buda predzej czy pozniej sie zarysuje, albo cos innego sie z nia stanie. Jesli ja kupie to bede sciskal, piescil i przytulal, zeby tylko jej sie nic nie stalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Jesli ja kupie to bede sciskal, piescil i przytulal, zeby tylko jej sie nic nie stalo. Tylko sie zabezpiecz... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Lukas20 - lookaj tu http://www.quatron.pl/ SLD kosztuje 439zł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A dlaczego ta jest taka tania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A żeby to ja jeszcze wiedział. Za chwile załaduje zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Kurde, to jest to samo co w innych sklepach!!! Prawie 120zl tansze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Tylko że w takich cenach to nawet hurtownie nie sprzedają. Coś tu jest podejżane... Oto zdjecia które chciałeś: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 TA JEST BEZ ZASILACZA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Co to jest w zasilaczach aktywne PFC??? Nie oplaca sie, bo za dobry zasilacz trzeba dac 200zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Wiedziałem że coś w tym jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 W sumie to na www.chieftec.pl wychodzi najlepiej. Przesylka Serviscem 29 zl (przedplata). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 No to którą kupujesz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jak na razie chyba DA-01SL-D + zamiana zasilacza na model wysszy (2 wiatraki i aktywne PFC). Doplata wted jest 70zl. A propos PFC (cytuje Pana z www.chieftec.pl): Power Factor Correction - układ aktywnej korekcji współczynnika mocy (cosinus fi). Jest on włączony po stronie pierwotnej zasilacza pomiędzy mostek prostowniczy, a konsensatory filtrujące. Zwiększa sprawność zasilacza poprzez zmniejszenie strat spowodowanych mocą bierną oraz poprawę kształtu prądu pobieranego z sieci ~230V. Ponadto napięcie na kondensatorze filtrującym napięcie zasilające charakteryzuje się znacznie mniejszymi tętnieniami niż w przypadku braku układu PFC, co zapewne też ma odbicie na stabilności napięć wyjściowych zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Jakby ktos mogl mi przetlumaczyc na polski definicje tego PFC to bede bardzo wdzieczny. Lookalem jeszcze na obudowy TT, ale to sa klony Chiefteca tylko ze maja ten super panel na gorze (taki bede robil tez u Siebie, ale bedzie musial byc ukryty za klapka :( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A ja polecam moja obudowe, nazwa : Point-NET 8008, sa 2 kolory, bialy i czarny. Stylisyka i ksztalt wedlug mnie odwzoruja potege kompa :] (to tylko moje zdanie!). Rodzaj wielkosci (oczywiscie wedlug mnie :) ) : pomiedzy midi a big tower (chociaz w specyfikacjach jest napisane Midi). A tu macie zdjecia z strony producenta : To jest ta moja wersja modelu :)) A tu jest co prawda,bialy kolor,ale ten sam ksztalt i odsloniety :) Dane techniczne : Features and Specs:Case Type: Mid Tower; Case Color: Ivory, Black; Mother Board : ATX and AT; Dimensions(W*D*H): 210*500*495mm; Packing Dimensions(W*D*H): 260*500*560mm; Weight(Net Weight/Gross Weight): 9.5Kg/11Kg; Bezel Material: ABS/94V-O; Steel Plate Thickness; 1.0m; Number of 5.25" Drives(Ext./Int.): 3/0; Number of 3.5" Drives(Ext./Int.): 1/2; Number of I/O Slots: 7; DB-25 Opening: Available; DB-9 Opening: Available; Second Fan: Optional(DC12V 80*80*25mm); Led: HDD, POWER, 3.5" FDD Komentarze mile widziane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Na moje wymagania za mala. Cheiftec to chieftec, 7 wiatrakow, zadnych srub, fajna cena ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 KWIECIEN > Mozesz dac wymiary boku tej obudowy? Chodzi mi tylko o blache bez grubosci panela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dokładnie 43cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Moj Codegen Long ma 44, ale powinno byc OK. ECSy sa dlugie i u mnie jest praktycznie na styk z kieszenia od dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A ja polecam moja obudowe, nazwa : Point-NET 8008, sa 2 kolory, bialy i czarny. Stylisyka i ksztalt wedlug mnie odwzoruja potege kompa :] (to tylko moje zdanie!). Rodzaj wielkosci (oczywiscie wedlug mnie :) ) : pomiedzy midi a big tower (chociaz w specyfikacjach jest napisane Midi). A tu macie zdjecia z strony producenta : To jest ta moja wersja modelu :)) A tu jest co prawda,bialy kolor,ale ten sam ksztalt i odsloniety :) Dane techniczne : Features and Specs:Case Type: Mid Tower; Case Color: Ivory, Black; Mother Board : ATX and AT; Dimensions(W*D*H): 210*500*495mm; Packing Dimensions(W*D*H): 260*500*560mm; Weight(Net Weight/Gross Weight): 9.5Kg/11Kg; Bezel Material: ABS/94V-O; Steel Plate Thickness; 1.0m; Number of 5.25" Drives(Ext./Int.): 3/0; Number of 3.5" Drives(Ext./Int.): 1/2; Number of I/O Slots: 7; DB-25 Opening: Available; DB-9 Opening: Available; Second Fan: Optional(DC12V 80*80*25mm); Led: HDD, POWER, 3.5" FDD Komentarze mile widziane :) Sorry,ale straszne badziewie. Bezguscie i monotonia i w ogole do niczego ta buda nie jest podobna. MNIE SIE W OGOLE NIE PODOBA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 SpiderMAN,jesli twoja opinia jest na podstawie zdjec,to ci nie dziwie, sam moglbym tak uwazac :) . Ale zapewniam cie,ze gdyby bylo zdjecie z czarnym modelem i widokiem z gory,byloby o wiele razy wiecej. Moze mi sie uda znalezc inne zdjecia Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 No Kwiecien! Ku mojej uciesze i rozpaczy mojego portfela dzisiaj zamawiam Chiefteca z wymienionym zasilaczem na model z 2 wiatrakami i aktywnym PFC!!! Dostawa w czwartek!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 A jaki model dokładnie???? Życze miłego użytkowania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Dragon taki jak twoj tylko srebrny!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...