Granat Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Witam. Potestowałem ostatnio Adobe Acrobat Reader 8.0, ale niestety nie ma w nim funkcji edytowania dokumentów(wycięcie, wklejenie, dopisanie itd....) w końcu jest to sam czytnik, ale naszło mnie pytanie... Czy istnieje w ogóle alternatywa dla Adobe Acrobat jako całości? Edytowane 25 Września 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Na przykład http://www.foxitsoftware.com/pdf/pe_intro.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granat Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) Na przykład http://www.foxitsoftware.com/pdf/pe_intro.php On również w pełni zastępuje Adobe Reader, tzn. mogę spokojnie "readera" odinstalować i ten program przejmie wszelkie pliki PDF?? Czy też są to osobne aplikacje, Foxit Editor, Foxit Reader itd.? Edytowane 25 Września 2008 przez pemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Instalujesz Foxit Readera i zastanawiasz sie, jak mozna bylo wyprodukowac takie badziewie, jak Adobe Reader ;) Mowiac wprost: tak, calkowicie zastepuje on produkt Adobe, w dodatku jest lzejszy, szybszy i bardziej funkcjonalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Jedyne czego mi brakuje w Foxit Readerze to możliwości otwarcia PDFów w oknie Opery. Poza tym jest zdecydowanie lepszy od szrotu Adobe. Ew można próbować stuningować Adobe Readera za pomocą Adobe Reader SpeedUp ale i tak wtedy jest bardziej ociężały niż Foxit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...