dawe237 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Co musze ustawić w MS Outlook, aby nie kasował mi wiadomości z serwera poczty, bo ja odczytuje poczte w MS Outlook to na poczta.onet.pl mi sie wszystko kasuje. gdzie jest ta opcja co musze zaznaczyć/odznaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 We właściwości konta jest na 100% Nie pamiętam nazwy zakładki. Poszukasz = znajdziesz ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 We właściwości konta jest na 100% Nie pamiętam nazwy zakładki. Poszukasz = znajdziesz ;p Zaleznie od wersji Outlooka (nie napisales, jaka uzywasz) zwykle w Usatwieniach Kont > zakladka zaawansowane i nie usuwaj kopii z serwera lub pozostaw kopie na serwerze - znow zaleznie od wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...