shot Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam.Mam taki problem.Ostatnio uszkodziła mi się płyta główna Soltek SL-75DRV5 i nie wiem jaką mogę teraz kupić żeby mi wszystko chodziło.Mam procesor AMD Athlon XP 1700+,pamięć to DDR SDRAM,chipset VIA VT8367 Apollo KT333,mam zintegrowaną tylko kartę dźwiękową,karta sieciowa i graficzna niezintegrowana.Pomóżcie mi znaleźć nową płytę żeby mi wszystk odobrze weszło i chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam.Mam taki problem.Ostatnio uszkodziła mi się płyta główna Soltek SL-75DRV5 i nie wiem jaką mogę teraz kupić żeby mi wszystko chodziło.Mam procesor AMD Athlon XP 1700+,pamięć to DDR SDRAM,chipset VIA VT8367 Apollo KT333,mam zintegrowaną tylko kartę dźwiękową,karta sieciowa i graficzna niezintegrowana.Pomóżcie mi znaleźć nową płytę żeby mi wszystk odobrze weszło i chodziło GIGABYTE GA-7N400S-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...