kzk Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 witam. konczy mi sie umowa juz niedlugo na mojego dsl'a (bralem go 2 lata temu tylko dlatego ze byly jeszcze limity w neo) i mysle nad podpisaniem nowej umowy. telefon mam w dialogu na laczu tpsa (jakies pol roku temu podpisana umowa) i tu pytanie co wybrac? interesuje mnie predkosc conajmniej 2mbity/s. jacy operatorzy oprocz dialogu i netii dostarczaja net na laczach tpsa? gdzie najtaniej wyjdzie? btw wolalbym sie nie ladowac w neo, o ile moj DSL dzialal w miare ok (byl okres chyba 2 tygodnie gdzie modem tracil synchronizacje kilkadziesiat razy dziennie, wymieniali modem 2x, twierdzili ze kabel mam zly w domu, ale mulilem ich telefonami i w koncu naprawili u siebie.)... to juz u sasiada dziala bardzo mizernie, telefony do tpsa nie daja zadnych rezultatow, leja po prostu na niego, wkrecaja mu jakies bajki, a ze chlop malo kuma to godzi sie na zrywanie polaczenia i braki netu czesto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 napisz do czego potrzebny Ci ten internet, bo jeśli chodzi o polskie warunki są to istotne informacje, np dialog - przeglądanie stron, ściąganie ale nie granie w sieci - w tej kwestii ta firma to porażka od momentu kiedy powstała, routing fatalny... w Netii pingi podobno dobre jednak transfery nie zawsze wysokie [; ogólnie tak wygląda polska rzeczywistość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 (edytowane) net jest do domu, nie gram w zasadzie w zadne sieciowki. www, torrent to jedyne co. aha, net jest dzielony na 4 kompy lacznie (2 po wifi) skoro to bedzie na laczu tpsa to naprawde beda duze roznice w pingach miedzy np netem dialogu a neo? Edytowane 25 Września 2008 przez kzk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...