piotreek Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Witam, mam vistę home premium x64 i mam taki problem, że przy oglądaniu filmów włacza mi się wygaszacz ekranu nie zależnie od playerka. Co można z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 hmmm.... wyłączyć wygaszacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 wiesz, jest to wyjście, ale nie takie jakiego oczekuję. Wcześniej było wszystko ok, programy odtwarzające vidreo blokowały wygaszacz, teraz nagle przestały i nie bardzo wiem, co z tym fantem zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Sprawdź czy nie ma w playerze opcji, by nie zezwalał na użycie wygaszacza podczas pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...