diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 za godzine mam szanse miec takie cos : AXDA 1700 DUT3C 9308617261220 JIUHB 0309 RPBW w zamian za moj xp 1,8 0,18m bez doplayt , ale chodzi mi oto czy tamten procek dobrze sie kreci!! za szybka pomoc z gory dzieki , bo nigdzie nimoglem nic znalezc o tej serii RPBW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Expresowa odpowiedź- dobra, ale lepsza była by DLT3C. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 bierz! napewno lepiej się kreci od tego twojego 1800+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Dobra czy nie i tak 2x lepsza niż twój 1800+ :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nieznam sie zabardzo ale czy to B0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Tak, to B0 z napięciem 1.6V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a nie mogles sprawdzic w cpu database czegos z tej samej serii?? moze bys znalazl ;p i ja bym to bral......napewno lepsze i mniej grzejace sie niz twoje palomino... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mam go juz , narazie na maksa wykrecilem 2,013 ghz ale mam pytanko czy uwas tez tak jest ze w 3dmarku 2001 se na xp 2400+ z pamieciami na 310mhz jest wolniej niz na xp 2200+ z pamieciami na 368mhz? i czy sie tym prowadzic ? tzn czy w graach tez tak bedzie ze na 2ghz bedzie wolniej niz na 1,8ghz z podkreconym ramem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 najwiecej wyciagnalem troche ponad 2ghz , ale mam pytanie czy wy tez tak macie ze na nizej ustawionym procku np 1.8ghz ale pamieci podkrecone np 366 mhz , macie szybciej niz na 2,0ghz i pamieci 310mhz? , bo ja tak mam i niewiem czy to normlane , a i jak to jest w grach ztym? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 cos mi sie wali wysylanie wiadomosci , sorki niewiem czemu , nieodswieza mi i niewidze tego co pisze i czy wyslane jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 cos mi sie wali wysylanie wiadomosci , sorki niewiem czemu , nieodswieza mi i niewidze tego co pisze i czy wyslane jest OT: jest coś takiego jak edycja własnych postów :idea: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...