poca Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Niedawno zaczołem ściągać Daredevila, miodzio (jak dla mnie) transfer 13 Kb/s i nagle ciach!!! 2.2 Kb/s . Looknołem że jakiś gości ściąga od mnie doom`a. Dobra, ale czemu z prędkością 15 Kb/s !? Można jakoś zrobić tak żeby nikt ode mnie nie mógł ściągasz. Mam Kaze Lite, i tam jest opcja, limit uploadu wziołem na 1, i jeszcze pisze Disable all the users whos download your file, czy jakoś tak, też to zaznaczyłem, a gości wciąż ściąga. Zna ktoś jakiś progz żeby to zmienić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Poprostu wyłącz upload i po kłopocie :D :D :D w opcjach programu jest tak opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 No jaja se robicie??? Przecież w opcjach kazy w zakładce advanced jest ograniczenie upload liczone w b/s, default=unlimited. Wystarczy wprowadzić interesującą Cię cyfrę, tylko kazę trzeba zrestartować :roll: 8O :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...