mikan10 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Witam, Złozyłem komputer ze starych czesci tj. celeron 1,7Ghz , płyta ECS p4vxasd2, grafika to jakis 16mb riva pod AGP, i jakieś 2 x 128mb sdram kazda innej firmy. Na samym początku jak sprawdza konfiguracje sprzetowa komputera i zaczyna wczytywac sterowniki wywala bład .sys, za kazdym razem inny (czasami powtarzaly mi sie tez same jak np. vga.sys) Dodam ze sprawdząlem to na 3 napedach, 3 tasmach, na obu gniazdach IDE, i nawet na 2 dyskach jeden to 4GB drugi 8gb i za kazdym razem wczesniej lub poźniej wyskakuje blad .sys Czego to moze byc wina ? Jak sie z tym uporać? z góry wielkie dzieki za jakąkolwiek pomoc. ponizej daje 3 przykąłdowe takie błedy jak mi wywalało: Okazało sie ze z jedna kostką było cos nie tak, po wymianie na inna jest narazie ok zobaczymy co dalej.... Edytowane 26 Września 2008 przez mikan10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Mozesz miec uszkodzone czesci albo plyte z systemem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...