reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, nie mogę wejść tam od paru (3 chyba) dni ??? "Nie można wyświetlić strony" mi pisze 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, nie mogę wejść tam od paru (3 chyba) dni ??? "Nie można wyświetlić strony" mi pisze 8O U mnie działa dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 jak w topicu, nie mogę wejść tam od paru (3 chyba) dni ??? "Nie można wyświetlić strony" mi pisze 8O U mnie działa dalej... :? qrcze to co jest grane ? Nadal nie mogę wejść. Lisek powiedz : co może byc przyczyną że nie mogę otworzyć tej strony ? help 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 :? qrcze to co jest grane ? Nadal nie mogę wejść. Lisek powiedz : co może byc przyczyną że nie mogę otworzyć tej strony ? help 8O Nie wiem i prawde mowiac obecnie juz mnie to nie interesuje co sie dzieje z dyskusjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Nie wiem i prawde mowiac obecnie juz mnie to nie interesuje co sie dzieje z dyskusjami. hehe...pewnie ich Lisek zhackowal :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Nie wiem i prawde mowiac obecnie juz mnie to nie interesuje co sie dzieje z dyskusjami. hehe...pewnie ich Lisek zhackowal :lol: dyskusje sa przenoszone na nowy serwer (a mialo byc tak bezproblemowo:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 no a mnie to interesuje bo mam tam swoja fore i mnie to trochę wqrwia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Nie wiem i prawde mowiac obecnie juz mnie to nie interesuje co sie dzieje z dyskusjami. hehe...pewnie ich Lisek zhackowal :lol: dyskusje sa przenoszone na nowy serwer (a mialo byc tak bezproblemowo:)) A tak abstraciach!ac od tematu : jak tam skladka na proca EDDY ? Przeciez nie powiesz ze nadal siedzisz w kaffe ? Kiedys pisales ze nie masz konta, zaloz sobie w mBanku ! Doslownie wszystkie uslugi bez oplat, zalozylem 3 miechy temu i jest spox :) Polecam A moze i pare osob kapnelo by Ci po symbolicznej zlotowce ? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 20 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2002 Nie wiem i prawde mowiac obecnie juz mnie to nie interesuje co sie dzieje z dyskusjami. hehe...pewnie ich Lisek zhackowal :lol: dyskusje sa przenoszone na nowy serwer (a mialo byc tak bezproblemowo:)) A tak abstraciach!ac od tematu : jak tam skladka na proca EDDY ? Przeciez nie powiesz ze nadal siedzisz w kaffe ? Kiedys pisales ze nie masz konta, zaloz sobie w mBanku ! Doslownie wszystkie uslugi bez oplat, zalozylem 3 miechy temu i jest spox :) Polecam A moze i pare osob kapnelo by Ci po symbolicznej zlotowce ? 8) tak sobie znowu zajrzalem na to forum i przypomnialem sobie, ze zapuscilem taki kiedys watek ;-)) w sumie, to bede mosial pomyslec o tym koncie w mBanku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...