Goofy Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam kartę telewizyjną Mach TV, z tego co zauważyłem brak strony producenta i nowszych sterowników ( może ktoś wie jakie inne można zainstalować aby wszystko działało poprawnie ). Mam jedno pytanie jak zablokować wygaszacz ekranu aby nie włączał się podczas oglądania telewizji ( tak jak np. w grach itp.) ale nadal był aktywny podczas normalnej pracy Windowa ME ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zobacz TUTAJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Sprawdzale i sa BAAAADZO stare 03.99 :( nie wiem co oznacza tamta data przy nich..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2002 Szukaj na plikoskop.pl i filemirrors.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam jedno pytanie jak zablokować wygaszacz ekranu aby nie włączał się podczas oglądania telewizji ( tak jak np. w grach itp.) ale nadal był aktywny podczas normalnej pracy Windowa ME ? Program Borg TV ma taka opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...