ryba Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Podeslij plytke i ram to pogadamy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Jutro / w środę dogrywka z 2x 1GB, zobaczymy, może coś się uda lepszego wykręcić ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) co prawda pamieci mam do [gluteus maximus] bo o 4-4-4 to one moga pomarzyc najwyzej .. ale co tam ;] Mam ten sam problem co ryba - platformy pod to pozbylem sie półtora roku temu :D . Jak uwierzycie na słowo, to na 4.5GHz mialem dziewiatke z przodu ;) ;) Mały tip - żyłowanie pamieci to nie droga :) rybek ma proca i mobasy ... ino ze mu sie nie chce ;] Edytowane 13 Października 2009 przez Chaos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) pamięci z biedronki i wynik też ;) bez poprawy wyniku proszę się nie pokazywać ;p Edytowane 13 Października 2009 przez Racuch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Chaos... jaki Ty masz theme oczojebny :D Edytowane 13 Października 2009 przez Kean Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 pamięci z biedronki i wynik też ;) bez poprawy wyniku proszę się nie pokazywać ;p tak tato ;] Chaos... jaki Ty masz theme oczojebny :Ddla kogo oczojebny dla tego oczojebny... kwestia jak masz ustawione reszte w windzie i jak masz ustawiony monitor ... ja nie lubie jak jest jasno :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Chaos... jaki Ty masz theme oczojebny :DChaotyczny - to lepsze określenie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Może jakiś lepszy czas? :) KonradGT próbujesz coś urwać jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Brak odpowiednich pamięci jak na razie, ale tak - planuje dogrywkę. Czekam na jakieś D9GMH 2x 1GB, bo G.Skille (D9, jednak nie GMH, ani GKX tylko jakieś inne) nie dają rady 560 @ 4-4-4-4 1:1, pomimo, że na 2:3 latają 625 @ 5-5-4-4. P965 to dziwny chipset <_< W planach Crucial Value @ D9GMH ;) Edytowane 26 Października 2009 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Będzie jakaś dogrywka ze strony Racucha? Ktoś powalczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Daj cepa to powalcze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Będzie jakaś dogrywka ze strony Racucha? Ktoś powalczy? Racuch to już zapomniał jak E8xxx wygląda :P dziadek świruje teraz swoim i7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bez DDR3 i dobrego chipsetu niewiele już tu można zwalczyć ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Bez DDR3 i dobrego chipsetu niewiele już tu można zwalczyć ;]święte słowa i jako Good Father tego konkursu proponuję czteropak (na mój koszt) dla śmiałka z sub 10 powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Eee, no to czekam na czteropak :P :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Eee, no to czekam na czteropak :P :lol2:Ciebie nie liczę ;) ale i tak możesz wpaść jak w dym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 2x2 GB 1000MHz Corsair XMS 2 DHX bez tweaków Win 7 RTM 7600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 (edytowane) wszystkich niespełnionych overclockerow odsyłam pod ten link w przypadku AM3 mozna stworzyć grupę 3,6GHz Edytowane 29 Grudnia 2009 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 LowClock zamarł, Narmer również brak aktualizacji z jego strony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Stary screen, wczoraj probowalem 600 1:1 4-4-4-12 pl8 i policzylem az o 0.001s szybciej 1M. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 do czteropaka brakuje jakieś 0,314 sec. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ktoś jeszcze powalczy? Bo jest to bardzo ciekawe ;) A Q9550 też może tu powalczyć? Bo ma tylko więcej rdzeni a wszystko inne takie same a w super pi rdzenie nie grają roli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAK13 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Ja może wrzucę wynik za niedługo. Sub 10s jest do zrobienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Spokojnie panowie:) Ja sprobuje 642FSB jak bedzie troszke chlodniej i zobacze co z tego bedzie. Narazie zrobilem 10.344 na PL=10 i bez zadnych tweakow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAK13 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Też właśnie planuję zrobić 642x7 jak da rade :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ty lepiej w końcu coś pokaż, a nie tylko obiecujesz i obiecujesz. Jeden fajny E8400 wiosny nie czyni ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAK13 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dobra, faktycznie za bardzo się przechwalam, a jeszcze nic poważnego nie pokazałem xD Więc żeby nie było to takie są moje plany, a jak będzie to nie wie nikt. Tak samo Sub 10 jest do zrobienia, ale czy mi się uda to druga sprawa :lol2: Dobra, zabiorę się do roboty i zobaczymy co z tego wyniknie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 robisz sub 10 ,dajesz nr konta i obiecany czteropak masz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Sub 10 jest bez problemu do zrobienia, ale ze ja jestem noob i nie umiem tweakowac to nie wiem jak zrobic :) Czas taki sam jak przy fsb 600... cos tu nie gra chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 (edytowane) Bez problemu do zrobienia, tylko, że jak na razie to nikt oprócz mnie nie zrobił :lol: Ustawię się z kimś zaraz, pomogę mu zrobić <10s i zgarniam 2 bro. BTW, można dostać butelkowane? :D :lol2: Edytowane 20 Stycznia 2010 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...