sheri Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 A w ogóle się da? ;p Z DDR3 jest łatwiej z tego co widze ;) Myślałem, że właśnie tak powiesz. Ale w cale nie wiem czy tak dużo łatwiej :wink: Na szczęście w szafie leży jeszcze rampage formula i para jakichś zacnych D9GMH, więc jak będę miał czas to spróbuje na "dwójkach" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wieksza przepustowosc - latwiej ;) Wynik mocno mozna jeszcze poprawic, bo z tego co na screenie widac to nawet podstawowych tweakow nie zastosowales :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Wieksza przepustowosc - latwiej ;) Wynik mocno mozna jeszcze poprawic, bo z tego co na screenie widac to nawet podstawowych tweakow nie zastosowales :P Co do tego, że wynik można poprawić to się zgodzę. A jeżeli tym podstawowym tweakiem ma być zmiana na styl klasyczny, to już mówię że nic to nie dawało :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Nie o to chodzi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Noo wreszcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ahahaha, aby mnie przebić potrzebujesz jeszcze 0.002s :lol2: Widzisz, posłuchałeś wujka i włączyłeś maxmem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2010 sheri gratulsy:) dajesz na PW nr. rach i przelewam na browara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 sheri oficjalnie dostał przelewa na browar-y od "mecenasa" racucha gratulacje ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAK13 Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ale procek był mój, więc jeden browar mi sie należy. Sheri - nie wychlej sam wszystkiego! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ale mój rekord nadal nie pobity B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Ale procek był mój, więc jeden browar mi sie należy. Sheri - nie wychlej sam wszystkiego! :P Spoko, piotruś. Wezmę też coś dla ciebie :lol2: Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez sheri Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sheri Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2010 Pomysł reaktywowania lowclocka umarł? :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...