fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jak na soltku sl-65fvb (chipset to via693a)podkręcić tą celinę 950MHZ jeśli jest standardowo 100x9 adreśik do jakiegoś biosu z możliwością zmiany mnożnika lub fsb bo na płycie się nie da nic ustawić :? robił to ktoś?? proszę o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zobacz na moj podpis mam cel 1000 @ 10x124=1240 na 133 nie idzie :( Ty masz 9,5x100 wiec 9,5x120 powinienes uzyskac leciutko np programnikiem softFSB. Mnoznika nie zmieniesz bo to intel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 wiesz ale nie weim czy softFSB rozpozna moją płytę, ale wolałbym bios do tej płyty z możliwością zmoeniania fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a od czego zworki na płycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zworki ale jak je ustawić teoretycznie da się ustawić 133(pod pentium 3)ale nie wiem czy by poszło jakiś bios? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a może byś tak łaskawie spróbował a nie forum zaśmiecał ? poza tym jak masz regulacje fsb zworkami to w biosie nigdy nie bedziesz miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zamykam koniec !!!!!!!!!!!!!!1 wrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...