tanx Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Witam, właśnie skaldam kmuś kompa o konfigu: ABIT I-45CV core2 E5200 2x1gb ocz pentagram 430 No i ejst problem chyba z pylta, gdyz nie chce sie odpalic z grafika 9600gt. Zacyzna sie wsyztko rkecic ale nie laduje sie bios nic nie pojawia sie co 3-4 uruchomienie dopeiro plyta wstaje. Jak juz sie odpali to wyszko dziala git 3d marki przechodza idelanie itd, ale jak sie wejdzie w zakladke PC HEALTH to nie ma tam nic same jakies dziwne kropki wyskakuja. Tymaczasem gdy sie korzysta z grafiki z płyty, bądź przed chwila patrzylem z moja grafika 7900gt dziala idelanie w pchelatch jest normalne menu mozna sprawdzac temp i regulwoac predkosc witraczka itd i bios sie zawsze laduje i nie ma problemu, co moze byc nie tak, plyta? dodam ze garfika 9600gt siedzi w moim kompie wlansie i spisuje sie idelanie. Wiec chyba plyta? jak mam ja reklamowac? przeciez oni mi zaraz powiedza ze plyta ejst dobra bla bla ale nie chce sie odpalac z 9600gt i w tym pchealt tez jakies krzaczory sa. Wszystkie elementy kupwoalem na AGITO.PL Co mi radzicie robić, nie będę ukrywał, że osoba ktróej składam zależy na czasie... pozdrawiam pomysliłem dzial > prosze o przeniesienie Edytowane 27 Września 2008 przez tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...