Skocz do zawartości
tanx

Abit I-45cv - Nie Startuje Z 9600gt

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

właśnie skaldam kmuś kompa o konfigu:

ABIT I-45CV

core2 E5200

2x1gb ocz

pentagram 430

No i ejst problem chyba z pylta, gdyz nie chce sie odpalic z grafika 9600gt. Zacyzna sie wsyztko rkecic ale nie laduje sie bios nic nie pojawia sie co 3-4 uruchomienie dopeiro plyta wstaje. Jak juz sie odpali to wyszko dziala git 3d marki przechodza idelanie itd, ale jak sie wejdzie w zakladke PC HEALTH to nie ma tam nic same jakies dziwne kropki wyskakuja. Tymaczasem gdy sie korzysta z grafiki z płyty, bądź przed chwila patrzylem z moja grafika 7900gt dziala idelanie w pchelatch jest normalne menu mozna sprawdzac temp i regulwoac predkosc witraczka itd i bios sie zawsze laduje i nie ma problemu, co moze byc nie tak, plyta? dodam ze garfika 9600gt siedzi w moim kompie wlansie i spisuje sie idelanie. Wiec chyba plyta? jak mam ja reklamowac? przeciez oni mi zaraz powiedza ze plyta ejst dobra bla bla ale nie chce sie odpalac z 9600gt i w tym pchealt tez jakies krzaczory sa. Wszystkie elementy kupwoalem na AGITO.PL

Co mi radzicie robić, nie będę ukrywał, że osoba ktróej składam zależy na czasie...

pozdrawiam

pomysliłem dzial > prosze o przeniesienie

Edytowane przez tanx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi