racegrid Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Witam ! Chcę kupić gps do 300zł bez map, mam mapy. Jak najlepszy do 300zł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Nie słyszałem o GPS-ach sprzedawanych bez mapy. Sam zastanawiam się nad zakupem takiego urządzenia i byłbym w stanie wydać więcej gdybym wiedział, że to naprawdę będzie coś porządnego i nie zaprowadzi mnie na czyjeś podwórko zamiast do kina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racegrid Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) Nie no myślałem, że można kupić bez mapy :P. Ostatecznie mogę dać max 350zł. Edytowane 27 Września 2008 przez racegrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gemciu Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Ma mapę ale można go w pełni odblokować/zmodyfikować i wgrać co się chce http://otido.pl/product_info.php?products_id=98147 koszt takiej modyfikacji to około 15 zł Edytowane 29 Września 2008 przez Gemciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Mam MIO 200 w jednym z firmowych aut. Szału to to nie robi, ale jak za 330-350zł da się przeżyć. No i można je w pełni odblokować jak napisał Gemciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pronet3 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 tanie urządzenia są do wyrzucenia:) zainwestuj w dobry markowy gps np: Garmin NUVI 760 Europa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 W cenie do 300zl oszałamiającego wyboru nie ma nawet i bez map. Sam stoję obecnie przed podobnym wyborem, tyle ze poprzeczkę podniosłem do 412 zł ze względu na Pentagram Nomad a to z racji wyświetlacz 4,3. To ze względu na czytane e-booków na wyjazdach :). Dodatkowo na dzień dobry w pełni odblokowany Windows 5.0 CE dostępny z menu bez kombinacji. Jak tylko pojawi się dostawa to zamawiam :). Ale wracając do pytania... to wcześniejszym kandydatem właśnie do 300 zł był NavRoad NR360 W sumie wydaje się być całkiem przyjemnym urządzeniem. A z tego co czytałem to po aktualizacji softu bateria trzyma standardowo - 2h czyli pozbawiamy się opisywanego w różnych miejscach "-". Również nieblokowany. Polecam też zerknąć na to forum. A teraz drobna uwaga na temat drogiego sprzętu. Większość sprzętu na tej samej mapie będzie się sprawować niemal identycznie. Natomiast w tych droższych płacimy za transmiter FM, możliwość pracy jako zestaw głośnomówiący i ewentualnie TMC które jako jedyne z nich ma wpływ na samą nawigację. Tyle że tego pożytecznego wynalazku na dzień dzisiejszy w naszym pięknym kraju i tak nie wykorzystasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqter Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Ma mapę ale można go w pełni odblokować/zmodyfikować i wgrać co się chce http://otido.pl/product_info.php?products_id=98147 koszt takiej modyfikacji to około 15 złTen sam model w Selgros za niecałe 280 zł, do poniedziałku włącznie. Później już nowa oferta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 tanie urządzenia są do wyrzucenia:) zainwestuj w dobry markowy gps np: Garmin NUVI 760 Europa A ja mam po taniości nawigację z ... Biedronki :) Całe 229 sztuk złota. Wgrałem sobie Automape (na kartę SD) i śmiga elegancko :) Oczywiście szału nie ma, filmy w wyższej rozdzielczosci troche przycinają, akumulatorek tez niezbyt długo wytrzymuje, ale a) działa b) kosztowało (w porownaniu z innym sprzętem) tyle co nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...