Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Chodzi mi o to ze mam baner z alegro i teraz jeszcze trzeba sie porejestrowac najwyrazniej tu i tam.. ;) Zapisałem sie do programu partnerskiego i czy potrzeba abym zarejestrował sie do PayBACK?? I inne bzdety.. :) I takie pytanko na koniec. Czy jest szansa abym mógł dostac całość pieniedzy z klikniec na banery ?? Czy wszystko to będzie zamieniane na te punkty. :? I po jakiego groma jest te PAY/U??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeD. Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 wybaczcie spam, ale sprawdzam profil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 mike-jak kolwiek bym ciebie nie lubil (mialem adminke na star przez dluzszy czas ;] ) , to jednak od sprawdzania profilu jest forum testowe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...