azyl Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Witam Znalazłem oferte laptopa na allegro. Szukałem na necie w innych sklepach tego sprzętu i w tej cenie nie znalazłem takiego konfingu, mam pytanie czy to faktycznie dobra okazja czy po prostu jest tu jakiś haczyk, którego nie widze ? http://allegro.pl/item447029189_laptop_hp_6720s_2x2_0ghz_250gb_3gb_bluet_torba.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce79 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 z tego co widze, to sprzedawca wymienia dysk i ram, wiec moze juz serwis HP ci tego lapka nie przyjac, albo zwalic wine na awarie z powodu wlasnie nieoryginalnego dysku lub ramów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Spytaj jak wygląda sprawa ewentualnej gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce79 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 by trzeba sie spytać HP chyba bezposrednio sklepy na allegro to nie komputronik nagle może sklepik na allegro zniknąć ze świata i co wtedy z gwarancją? nici, a laptop do kosza, bo naprawy HP są strasznie drogie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Gosc napisal ze gwarancja to 2 letnia gwarancja producenta bezposrednio przez firme hp, jest mozliwosc sprawdzenia czy faktycznie hp uzna gwarancje tego lapa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...