DMS Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Ile może wynieść koszt takiej naprawy? Chodzi mi o szybę+uszczelkę (używana) z wymianą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 http://www.jaan.com.pl/autoglass/pl/ zadzwoń zapytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gib Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Jaan jedna z drozszych jak nie najdrozsza firma :D No ale bez kitu najlepiej jak zadzownisz/przejdziesz sie do jakiegos fachury u siebie w miescie i sie dowiesz. Ja za nowa szybe + robocizne (vectra A) zapłacilem o ile dobrze pamietam ~300pln. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 już pytałem w paru miejscach i ceny wahaja się od 300 do nawet 450 zł. Ogólnie chcialem zobaczyć co mają do powiedzenia na ten temat forumowicze. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z wymiana szyb? W pasku B3 o ile się orientuję są klejone szyby wiec chyba do uzywanej trzebaby kupić klej i uszczelkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Wymieniałem w tym roku w swoim VW - klejona, właśnie od JAAN'a - 300zł. Wycięcie szyby, usunięcie starego kleju, nałożenie na nową szybę kleju i wstawienie - całość trwała ok 30 min. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DMS Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Wymieniałem w tym roku w swoim VW - klejona, właśnie od JAAN'a - 300zł. Wycięcie szyby, usunięcie starego kleju, nałożenie na nową szybę kleju i wstawienie - całość trwała ok 30 min. dzieki za rzeczowy post. Przy okazji, zna sie ktoś na MFA w passatach? ( taki komputer pokładaowy ) bo moj cos wariuje tzn. nie pokazuje w ogole spalania ani przejechanych kilometrów, reszta ok. Co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 dzieki za rzeczowy post. Przy okazji, zna sie ktoś na MFA w passatach? ( taki komputer pokładaowy ) bo moj cos wariuje tzn. nie pokazuje w ogole spalania ani przejechanych kilometrów, reszta ok. Co to może być?próbowałeś go resetować? najlepiej gdybyś poszukał na forum passata - http://forum.vw-passat.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 ostatnio wymienialem ze szwagrem w ojca tranzicie przednia szybe. szyba 80zl, linka od przezutek z roweru, klej i dobre checi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...