Skocz do zawartości
DMS

Wymiana Przedniej Szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Jaan jedna z drozszych jak nie najdrozsza firma :D No ale bez kitu najlepiej jak zadzownisz/przejdziesz sie do jakiegos fachury u siebie w miescie i sie dowiesz. Ja za nowa szybe + robocizne (vectra A) zapłacilem o ile dobrze pamietam ~300pln.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

już pytałem w paru miejscach i ceny wahaja się od 300 do nawet 450 zł. Ogólnie chcialem zobaczyć co mają do powiedzenia na ten temat forumowicze. Może ktoś ma jakieś doświadczenia z wymiana szyb? W pasku B3 o ile się orientuję są klejone szyby wiec chyba do uzywanej trzebaby kupić klej i uszczelkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymieniałem w tym roku w swoim VW - klejona, właśnie od JAAN'a - 300zł.

Wycięcie szyby, usunięcie starego kleju, nałożenie na nową szybę kleju i wstawienie - całość trwała ok 30 min.

dzieki za rzeczowy post. Przy okazji, zna sie ktoś na MFA w passatach? ( taki komputer pokładaowy ) bo moj cos wariuje tzn. nie pokazuje w ogole spalania ani przejechanych kilometrów, reszta ok. Co to może być?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki za rzeczowy post. Przy okazji, zna sie ktoś na MFA w passatach? ( taki komputer pokładaowy ) bo moj cos wariuje tzn. nie pokazuje w ogole spalania ani przejechanych kilometrów, reszta ok. Co to może być?

próbowałeś go resetować? najlepiej gdybyś poszukał na forum passata - http://forum.vw-passat.pl/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi