||Falcon|| Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 heh, moze ktos zapodac screeniki, tylko z full detali ok ? Bylo by milo :D pozdrawiam nawet fajna ta gra jest, nie ma jakis cudow, troszke puste lokacje i takie sobie texturki, ale da sie zyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 qrde...a mi sie zyc odechciewa ;( za słaba grafa... nawet sobie nie moge MOH:AA w fuul detalach w 800/600 odpalic zeby wogole nie szarpał ;( ... ehh bedzie trza zebrac kaske na jakiegos radka or smg ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 kurcze no pokaze ktos jakies screeny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 kurcze no pokaze ktos jakies screeny? http://www.gry-online.pl/S026.asp?ID=1411 masz i nie płacz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 gra srednia troche komiksowa jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 wlasnie dorwalem w swoje lapki wyzej wymieniana gre :twisted: polecam ja wszystkim, jest zarabista, znacznie ulepszona grafika wzgledem jedynki, dodane nowe bronie, botmatch, i ulepszony system rozwalania scian [wyyypas :twisted: ] screeny: http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/1.jpg http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/2.jpg jak bedziecie chcieli wiecej to krzyczcie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 lol - wgralem te screeny na interie i wp i jak klikam je to pokazuje, ze ich nie ma. jak tylko to sie zmieni to wrzuce linki, chociash lapcie linki do interii moze zaraz zacznie dzialac: http://tukamon.w.interia.pl/1a.JPG http://tukamon.w.interia.pl/2a.JPG juz dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 nie wiem ale mi sie jakos dwójka już nie podoba, zato jedynka była rewelka do dziś se jeszcze w nią pykam wieczorkami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ta, ja na zmiane. szkoda tylko, ze jedynka taka krotka jest. dwojka takze jest fajna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Jak dla mnie 2 to kicha na całej linni, nie jest nawet w 1/10 tak dobra jak 1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 wlasnie dorwalem w swoje lapki wyzej wymieniana gre :twisted: polecam ja wszystkim, jest zarabista, znacznie ulepszona grafika wzgledem jedynki, dodane nowe bronie, botmatch, i ulepszony system rozwalania scian [wyyypas :twisted: ] screeny: http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/1.jpg http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/2.jpg jak bedziecie chcieli wiecej to krzyczcie :D[ Gratuluję gustu w sprawie grafy 8) Grałes w Vietcong? P.S. Wesołych Świąt Jajka i Jadalnych zwierzątek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Czyli rozumiem, ze gorsza od jedynki ? Bo zamierzalem kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 wlasnie dorwalem w swoje lapki wyzej wymieniana gre :twisted: polecam ja wszystkim, jest zarabista, znacznie ulepszona grafika wzgledem jedynki, dodane nowe bronie, botmatch, i ulepszony system rozwalania scian [wyyypas :twisted: ] screeny: http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/1.jpg http://members.lycos.co.uk/michal999/rf2/2.jpg jak bedziecie chcieli wiecej to krzyczcie :D[ Gratuluję gustu w sprawie grafy 8) Grałes w Vietcong? P.S. Wesołych Świąt Jajka i Jadalnych zwierzątek :D A co powiesz o Forgotten Battle (w zwiazku z Twoim niedawnym tematem :D :D :D :D :D :D :D :D o zawieszaniu isę radka - Wsołych Świąt :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2003 ej no jak na gierke do pogrania sobie w chwilach nudy to chyba moze byc, co? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Czyli rozumiem, ze gorsza od jedynki ? Bo zamierzalem kupic. Owszem a szkoda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie ma multi :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 no muwie bo grafa co prawda to prawda na rok 2003 to ona niejest przewspaniala ale grywalna tak samo jak gra z multi :) niestety programista od spraw multi niechcialo sie tego dodac a trudnoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Gierke mam na HDD ale jakoś wydaje mi się nudna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 eee lipa jakaś zawiodłem się no ale cóz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Popieram przedmówcę - gra fajna , ale po pewnym czasie staje się nudna - jak większość gierek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 co do multi w rf2 ludzie ze sceny rf1 juz przekadali kod gry ;) sa sladowe ilosci kodu sieciowego ale zeby zrobic multi byloby za duzo pracy :? a w rf1 od 1,5 ruku jestem na scenie i jeszcze mi sie znudzic nie zdazyla ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 zalezy od gustu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 :cry: :cry: :cry: posiadam Radeon`a 9700Pro i Red Faction 2 nie chce poprawnie działać wszystko jest jakby w zwolnionym tempie ściągnełem nakładke ale za dużo nie pomogło jest jakaś nakładka do tej gry żeby obsługiwała radka HELP !!!! :( :cry: :( :cry: :( [Cel 2.0@2.44 / 512 MBDDR (333) / HIS Radeon 9700Pro / Samsung 80GB (7200) / DVD 8x 40x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tzn. to zwolnione tempo jak mowisz to malo fps ? (na takim sprzecie ? ). Hehe, zaraz jeszcze ktos powie, ze masz za slaby procesor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tzn. to zwolnione tempo jak mowisz to malo fps ? (na takim sprzecie ? ). Hehe, zaraz jeszcze ktos powie, ze masz za slaby procesor :D NO WŁAŚNIE NIE WIEM CO JEST GRANE ZMIENIAŁEM STERY I NIC ??? :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 albo za slaba karte graficzna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :cry: :cry: :cry: posiadam Radeon`a 9700Pro i Red Faction 2 nie chce poprawnie działać wszystko jest jakby w zwolnionym tempie ściągnełem nakładke ale za dużo nie pomogło jest jakaś nakładka do tej gry żeby obsługiwała radka HELP !!!! :( :cry: :( :cry: :( [Cel 2.0@2.44 / 512 MBDDR (333) / HIS Radeon 9700Pro / Samsung 80GB (7200) / DVD 8x 40x] hmm troche to dziwne u mnie z gierka nie bylo problemu. Bez zadnych patchy gierka powinna ci smigac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :cry: :cry: :cry: posiadam Radeon`a 9700Pro i Red Faction 2 nie chce poprawnie działać wszystko jest jakby w zwolnionym tempie ściągnełem nakładke ale za dużo nie pomogło jest jakaś nakładka do tej gry żeby obsługiwała radka HELP !!!! :( :cry: :( :cry: :( hmm troche to dziwne u mnie z gierka nie bylo problemu. Bez zadnych patchy gierka powinna ci smigac. A JAKIE MASZ STEROWNIKI BO TO MOŻE STERY NIE PASUJĄ A U KUMPLA NA TNT2 DZISIAJ GRAŁEM NIE NA FULL ALE ŚMIGA CZASAMI SIĘ PRZYTNIE ALE OGÓLNIE SPOKO NIEWIEM CO JEST NIE TAK INNE GRY CHODZĄ BEZ PROBLEMU !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 :cry: :cry: :cry: posiadam Radeon`a 9700Pro i Red Faction 2 nie chce poprawnie działać wszystko jest jakby w zwolnionym tempie ściągnełem nakładke ale za dużo nie pomogło jest jakaś nakładka do tej gry żeby obsługiwała radka HELP !!!! :( :cry: :( :cry: :( hmm troche to dziwne u mnie z gierka nie bylo problemu. Bez zadnych patchy gierka powinna ci smigac. A JAKIE MASZ STEROWNIKI BO TO MOŻE STERY NIE PASUJĄ A U KUMPLA NA TNT2 DZISIAJ GRAŁEM NIE NA FULL ALE ŚMIGA CZASAMI SIĘ PRZYTNIE ALE OGÓLNIE SPOKO NIEWIEM CO JEST NIE TAK INNE GRY CHODZĄ BEZ PROBLEMU !!! najnowsze 3.2. Zainstaluj omega driver ktore sa oparte na catalys 3.2 moze cos pomoga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 najnowsze 3.2. Zainstaluj omega driver ktore sa oparte na catalys 3.2 moze cos pomoga. ŚCIĄGNEŁEM ZAINSTALOWAŁEM I NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO NA "LEPSZE" :!: :!: :!: HELP :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...