eXodus Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 ja mam MINT Radeon 9700pro (jak kupowalem niestety innych nie bylo w 3miescie a czekac mi sie na Gigabyte'a niechcialo) i gram wlasnie w RF2 na Catyalyst 3.4 i smiga jak burza. Moze sproboj zainstalowac Winde od nowa i zagraj na czystym systemie. A co do Red Faction 2 - to znalezienie tego na necie to zaden problem...wystarczy zainastalowac DC++ lub np. Bittorent. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Tej moze zrobie z siebie blazna. Ale skad macie Red Faction 2. Ja probuje ja kupic ale nie ma w sklepach. A producent pisze soon 8O 8O 8O 8O TO SERIO ZROBIŁEŚ Z SIEBIE BŁAZNA A GRE MAMY PEWNO Z "MADE IN VOLUMEN" LUB "MADE IN STADIONDZIESIĘCIOLECIA" :wink: :P :wink: :P :wink: :P :wink: A TAK WOGULE TO NIE TEMATU NIE ZMIENIAJCIE TYLKO MI POMÓŻCIE Wylacz tego CAPS LOCKA!!! Jedyna rada- winde na nowo zainstaluj. Na odleglosc czuje, ze burdel w sys. musisz miec nieludzki jesli ci na 9700pro RF2 skacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 wontpie ze to wina karty to wina bo jak mi na gf3 ti200 jezdzi plynnie eee a jak sprawdzic ile % gry sie psheszlo?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Jak wam chodzi Red Faction 2 ?? Chodzi mi o ilosc FPS bo ja u siebie nie moge uruchoic full detali ( chodzi jaies 40 - 60 fps ale przy wyboochach spada do 10 :( ) A jak u was. Bo jestem ciekawy czy ta gra ma takie dooze wymagania czy mi cos zel chodzi. BTW UT2003 chodzi mi DOOZO lepiej a grafa jest ... co tu doozo moowic Dal mnie dps wzgledem grafy UT2003 zarzi (przynajmnie do czasoo pojawienia sie HL2 i D3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Masz coś spaprane mi chodzi bezproblemowo na w 800*600 high details :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 red faction 2 to gniot jakich mało. Jedynka była dużo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 4 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2003 Masz coś spaprane mi chodzi bezproblemowo na w 800*600 high details :PPrezproblemowo czyli ?? Chodzi o liczbe FPS - bo jak sie okazalo u niektoorych "bezproblemowo " to np. 20 FPS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2003 u mnie 1280x1024 z anizo i 2xfsaa i na maksa i pewnie powyzej 40 bo nigdy nie zacielo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 U mnie też spoko chodzi,nie ma przyciachów,na pewno ponad 40 klatek wyciąga,oczywiście 1024x768 32Bit i full detale bez FSAA i ANIZO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 12 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2003 Ja jooz sobie z tym poradzilem. Tez nie spada ponizej 40 fps na 1024x768x32x2aax16antizo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 skąd można ściągnąc dodatek do Red Faction 1 i 2 żeby pograć na necie ??? ??? ??? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Red Faction 1 ma wbudowanego całkiem miodnego multiplaya, z masą mapek i kilkoma trybami (co do wersji z "playa" to nie jestem pewien, z Rally Trophy wywalili multi, więc z RF też mogli). Jeszcze rok temu sam ostro w niego pocinałem. Z tego co pamiętam wystarczy zupdatować grę i wio, no chyba że Red Factionowy odpowiednik GameSpy zamkneli, lub czasowo nie działa, wtedy trzeba próbować znaleźć graczy na game-spy, lub umówić się via forum na mały meczyk. RF2 natomiast nie ma multi, klimatu, świeżości i bardzo wielu innych cech jedynki :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Red Faction 1 ma wbudowanego całkiem miodnego multiplaya, z masą mapek i kilkoma trybami (co do wersji z "playa" to nie jestem pewien, z Rally Trophy wywalili multi, więc z RF też mogli). Jeszcze rok temu sam ostro w niego pocinałem. Z tego co pamiętam wystarczy zupdatować grę i wio, no chyba że Red Factionowy odpowiednik GameSpy zamkneli, lub czasowo nie działa, wtedy trzeba próbować znaleźć graczy na game-spy, lub umówić się via forum na mały meczyk. RF2 natomiast nie ma multi, klimatu, świeżości i bardzo wielu innych cech jedynki :x refresh :D Ostatnio przeszedlem RF 1 - i jestem POD WIELKIM WRAZENIEM - gra jest FANTASTYCZNA ma super KLIMAT bronie sa IDEALNE - gra moim zdaniem 9,5 na 10 ... Co do RF2 - to nie wiem jak jest bo nie Gralem - ale grajac w 1 nakrecilem sie niesamowicie ;) Wiele osob pisze ze RF2 jest duzo gorsze - czy rzeczywiscie to prawda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 tak znacznie gorsza , jedynka o niebo lepsza , w jedynce klimat był super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) yep... jedynka była genialna, deformowalne otoczenie rządzi do dzisiaj, w 2001r. gra robiła niesamowite wrażenie, ta grafika, pojazdy, niebanalna fabuła... dopiero FarCry zapewnił podobny powiew świeżości :D Edytowane 2 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Nic odjąć, nic ująć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 nie gralem w RF2, ale kupilem wlasnie za grosze pierwsza czesc - HL1 to to nie jest, ale... naprawde niezla! mimo ze grafika wygląda dość czerstwo, to sama jednak gra bardzo wciąga i jest zdecydowanie godna uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 NIe wiem co jest ale w tym RED FACTION 2 ... Zainstalowalem ... i gra sie normalnie zalacza all .. robie profil i daje New game czy jak to tam sie nazywa ... pokazuje sie tablica ze poziom sie laduje .. i nagle ..j.eb. wywala mnie do windowsa .. probowalem na roznych ustawieniach i Kupa ;/ paradoksalnie JAk daje BOTCH MATCH - walke z botami - to plansze normalnie sie laduja i mozna grac z botami .. jedynie co dziwne to to ze bronie te co leza na ziemi (co sie zbiera) wygladaja jak wyciete z papieru takie 2 d ; ;-) cos ala takie jakie w Wolfesteinie byly :P ... Ale chcialem zagrac w Single player wie ktos co to mzoe byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Strongmen daj sobie spokój z tą grą nie jest warta czasu spędzonego przy niej. lipa jakich mało!! nie wiem jak można skaszanic tak dobrą grę. jedynka była wypasna, a dwójka szkoda pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimeck Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Nierealny, moglby uzasadnić dlaczego RF2 to taka kicha? zastanawiam sie nad jej zakupem. bardzo spodobała mi sie jedynka, i po prostu i nie wiem czy wywalać na nią złotówki, nieduże, ale zawsze coś, bo przecież mogę za nie kupić np inna grę... Edytowane 6 Stycznia 2006 przez slimeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...