Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Po wpisaniu w IE czy Mozilli adresu mojego forum wyswietla mi w lewym dolnym rogu adres ip i reszte adresu.. :/ A czy nei mozna zrobić tego jakos tak wyswietlało by adres i reszte .. np. xxx.pl/profile..... ?? Chce po prostu ukryc swoje ip :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Podejrzewam, że tu chodzi o to że masz forum na SDI a ono nie jeste rejestrowane w żadnym DNS. POPRAWCIE mnie jeśli sie myle a tak może być (nie bede sie kłócił :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Nie mam SDI :) Net mam w lanie a ip(publiczne) moge zmieniac jak rekawiczki ;) Cóż poprawiac nie będę Ciebie ale raczej nie w tym rzecz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 nie jest to spuer rozwiazanie ale sa roznie skrypty dzieki ktorym mozesz cos napisac w tym dolnym pasku, wiec zamiast adresu IP bedzie sie tam wyswietlal twoj tekst np. "Witaj na stronie" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 hm z tymi skryptami to niezły pomysł trzeba będzie pypytac i będzie git :) dzieki za pomoc! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...