Kamil1994 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Witam. Więc mam taki problem. Mam płytę główną Abit NF7 -S v2.0, która teoretycznie ma SoundStorm. Ale patrząc na mój komputer mam zwykłą zintegrowaną kartę, po SoundStorm niema śladu. Może wie ktoś o co chodzi? Sami zobaczcie: A jak to powinno być w SoundStorm jest tu: http://www.frazpc.pl/artykuly/154/NVIDIA/S...Storm/od/A/do/Z Co z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lool1234 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Nic nie zrobisz. Nie masz soundstorma i tyle IMHO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1994 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Właśnie wyciągnąłem kompa i zobaczyłem, że mam mostek bez SoundStorm i nawet niema złącz SATA. Naklejka - Abit NF7 v2.0. Mam zwykłą wersję... To teraz pytanie: Czemu Everest źle wykrywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lool1234 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 O ile mnie pamięć nie myli u mnie Everest(kiedyś zwał się inaczej oczywiście) pokazywał to samo. Ja ten nawias bym interpretował tak: to może być wersja S ale nie musi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1994 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 No to w takim razie jak będę pod koniec roku kupował Geniuski 5005 to trzeba będzie kupić jaką kartę dzwiękową. Czy sądzicie, że ta integra się do czegoś nadaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Nadaje sie do wyłączenia w biosie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 ALC650 na NF7 jest w porządku. Jednak bez APU SS jest bezuzyteczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...