Jinks Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Witam wszystkich! Nie wiecie przypadkiem czy to prawda, ze wyszedl juz RedHat 9.0??? Dzieki i pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 http://redhat.com/ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 wyszedl... ftp://sunsite.icm.edu.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jest już od 4go chyba na FTP'ach. Co ciekawe w MDK 9.1 i RH 9.0 nie wykrywa mi myszki USB na moim 8RDA+. Czyzby rasizm? Mam MS Wheel Mouse Optical :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 RTFM Linux to nie Windows, czasem trzeba troche posiedziec i poczytac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A jak się mają zmiany widoczne, czy powoli jak w windozie. Ja się zastanawiam czy przejść. Ale moze poczekam jeszcze, Niech troche programów powychodzi typowo na to jadro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rsa Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 prawda, prawda, przecie mowilem :) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Witam wszystkich! Nie wiecie przypadkiem czy to prawda, ze wyszedl juz RedHat 9.0??? Dzieki i pozdrawiam! luknij sobie tutaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...