tasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 mam stara karte s3 na pci i win2k ma z nia problemy mowi mi ze koliduje z jakims innym urzadzeniem czy tu trzeba sie z przerwaniami pobawic? dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No z tego wynika że tak, ale możesz jeszcze spróbować przekładając karty do innych slotów. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No z tego wynika że tak, ale możesz jeszcze spróbować przekładając karty do innych slotów. pozdro wtedy wlasnie zmienia sie przerwanie ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a jezeli chcialbym zmienic jednak przerwaniach i nie ruszac karty z portu to jak i gdzie to zrobic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No z tego wynika że tak, ale możesz jeszcze spróbować przekładając karty do innych slotów. pozdro wtedy wlasnie zmienia sie przerwanie ;p NO tak właśnie mnie o to chodziło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|EFFECTS| Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a jezeli chcialbym zmienic jednak przerwaniach i nie ruszac karty z portu to jak i gdzie to zrobic?System>>Menedzer urzadzen>>wlasciwosci tej karty>> i tam gdzies masz do wyboru przerwanie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no wlasnie ze nie moge niczego tam zmienic bo jest pozgaszane zakladka zasoby i nie wiem jak ja "zapalic" ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no to pozostaje zabawa slotami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...