westsajd Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Chciałbym przedstawić forum klubu Chevroleta, którego jestem założycielem i adminem. Można je znaleźć pod adresem http://chevroletklub.pl/. Jest domena, jest serwerek, teraz jestem na etapie pozycjonowania i rozreklamowania forum w necie co by przybyło trochę userów :) Liczę na cenne rady dotyczące usprawnienia funkcjonowania i ogólne wskazówki ze strony potencjalnego klubowicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Top deczko wiochą trąci (szczególnie napis), no i straszna pustka na nim. W boxie "witamy Gość..." jest jakiś obrazek którego nie ma (404, do tego strasznie wysoki ten kontener - imo zbędnie). Aktualności- raczej zbędne (emota też kiepska :S ). Reszta nawet... tylko postów mało :Q Co to jest "wątkach" (patrz- nagłówki w tabelkach na głównej)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Top deczko wiochą trąci (szczególnie napis), no i straszna pustka na nim.Celowałem w minimalizm a że grafik ze mnie żaden... Przynajmniej szybko się wczytuje ;P W boxie "witamy Gość..." jest jakiś obrazek którego nie ma (404, do tego strasznie wysoki ten kontener - imo zbędnie).Siakiś avatar, którego nigdy nie było - wywaliłem. Aktualności- raczej zbędne (emota też kiepska :S ).Emota defaultowa ;p Co to jest "wątkach" (patrz- nagłówki w tabelkach na głównej)?Błąd w tłumaczeniu, poprawiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Celowałem w minimalizm a że grafik ze mnie żaden... Przynajmniej szybko się wczytuje ;PChociaż font zmień. Ten jest podobny, chociaż inna firma sądząc z nazwy czcionki ;] . Ewentualnie pobaw się z tą, albo tą. Ostatnia imo najlepsza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...