ferenchy Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Witam, pojawia się sporo tematów z pytaniami o monitor do 500zł, 600zł, itd. Ale nie znalazłem pytań o coś w okolicach 400zł. Przeglądam forum i wiem już, że za ok. 500zł warto się zastanowić nad LG W1952TQ-PF, albo np. Samsungiem T190. Możecie jednak coś powiedzieć o jeszcze tańszych monitorach? Polecić jakiś? Myślałem o 19", z matową matrycą i DVI. LCD głównie do internetu, czasami filmów i gier. Na Allegro znalazłem Asusa VW193D za ~400zł, ale nie posiada on DVI, więc średnia oferta. Na forum pojawiły się monitory Benq G900Wa, LG i drugi Benq. Na końcu zadam jeszcze zasadnicze pytanie. Czy za 400zł jest w ogóle szansa znalezienia czegoś wartego uwagi? Czy trzeba dołożyć te ~120zł? Brak złącza DVI to dla mnie duży minus, a między 400 a 500zł, mało który monitor ma to złącze. Dzięki. edit: Znalazłem jeszcze takiego Gateway'a. Czy te Gatewaye są warte uwagi? Edytowane 29 Września 2008 przez ferenchy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gemciu Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Za 440 zł kupisz ten i on ma DVI http://otido.pl/product_info.php?cPath=691...ducts_id=101754. Na którymś z for przeczytałem że Gateway jest dobry ale ten z USA bo te robione u nas to kiepski produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zagonek Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Luknij w ten Gateway 19 LCD FPD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...