daemonaray Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Witam serdecznie, Mam takie pytanie, reinstalowałem swoją Vistę OEM. Użyłem oryginalnego klucza dla mojego systemu, jednak kiedy dam "Właściwości" Komputera to pisze że system zostanie automatycznie aktywowany za 3 dni. Czy to prawda i wszystko zrobi się automatycznie? Czy to tylko pic na wodę? Pozdrawiam B-) Edytowane 29 Września 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Jest to mozliwe. Zawsze mozesz go aktywowac od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) W jaki sposób? Próbowałem telefonicznie ale... 1.) Dzwoniąc z komórki, mam wcisnąć "1" dla aktywacji "Produktu Microsoft", wciskam 1 i jeszcze raz 1 i nic... Tak jakby mi klawiatura nie działała... 2.) Dzwoniąc ze stacjonarnego, sygnał, sygnał, sygnał zajętości... Dlatego tak liczę na aktywację przez internet... Edytowane 29 Września 2008 przez daemonaray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Nie masz aktywnej opcji aktywacji przez internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Nie widzę nigdzie takiej możliwości :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 No ten zrzut duzo tłumaczy i chyba nie wymaga komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daemonaray Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Mhm, za dużo... Jutro muszę jakoś sobie poradzić z tym systemem telefonicznym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...