Elektra Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Witam. ...już lato odeszło i jesień swe rządy sprawuje niepodzielnie. Dlatego zastanawiam się czy jest sens kupić plandekę na samochód. Na rozmaitych serwisach handlowych są oferty plandek-pokrowców na samochody. Nie mam możliwości garażowania auta, a "na goło", pod blokiem zawsze coś się zarysuje czy zadrapie. Mój samochód to Corolla z 2000 r. Te plandeki chyba byłyby o.k. (pewnie lekka konsterna wśród sąsiadów murowana :wink: ). Może macie własne dośwaidczenia/przemyślenia w tym temacie? DORADŹCIE KOBIECIE :wink: . Edytowane 29 Września 2008 przez Elektra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Ze co? Odpusc to sobie... samochodem po prostu jezdzisz raz na miesiac w niedziele czy chcesz go 20 razy dziennie odkrywac i przykrywac? To ejst dobre jezeli wyjezdzasz z kraju na ladnych pare miesiecy i samochod stoi pod drzewem gdzie ptakaja sraki i leci syf z drzewa... a jak ktos Ci w samochod przywali to i tak sie porysuje i tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektra Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Rozumię, że jest to odpowiedź negatywna, za którą dziękuje. Proszę o ewentualne dalsze komentarze i uwagi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Neo_x, ma racje jezeli jezdzisz czesto to taki pokrowiec nie ma racji bytu, ale jezeli kozystaz z auta okazyjnie kilka razy w tygodniu/miesiacu to jak najbardziej. jeszcze jedno nie wiem jak u Ciebie ale u mnie na osiedlu zadlugo by taki pokrowiec nie wytrzymal, zniszczyli/ukradli by to w przeciagu jednego tygodnia pod blokiem... jak to dobrze miec garaż :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Pokrowiec na samochód to w ogóle jakaś porażka, blacha na pewno dużo szybciej zgnije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 pokrowce to lipa wilgoci tyle Ci sie narobi ze auto Ci zgnije 2x szybciej niz jak bedzie stalo normalnie... po drugie kto to widzial zeby odkrywac i przykrywac co chwile auto... i gdzie to bedziesz chowal z tym sniegiem/mokre? do auta? czy tyrac z tym do domu i zas na dol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Dostałem taki pokrowiec w salonie do kompletu z samochodem, użyłem go raz dla przetestowania jak to wygląda. Teraz leży w garażu bezużyteczny...jak dla mnie zbędny wydatek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Rozumię, że jest to odpowiedź negatywna, za którą dziękuje. Sie zgadza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 pokrowiec jest jedynie przydatny max 2 tygodnie w roku, w czasie urlopu kiedy jedzie sie nad jeziorko a auto stoi pod drzewami...w takim wypadku pokrowiec jest niezastapiony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafi15 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 ta pod drzewem tak bo liscie spadaja a te trzymaja dlugo wilgoc w przeciwnym wypadku jest to bezsensu jesli nie ma drzew bo wiecej bedzie wilgoci z tej plandeki niz jak bedzie stal normalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...