piwko123 Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Witam! Składam nowego kompa i potrzebuje dobry zasilacz i w dobrej cenie;) Na pewno bedzie OC e5200 na mobo DFI. I się zastanawiam nad Corsair CMPSU-450VXEU - 450W ktorego moge mieć za 195zł nowy czy Pentagram Silent Force CAV 500-A12S w komputroniku za 179zł. Potrzebuje stabilny zasilacz z mocną linią 12V. Który byście zasilacz polecali? Może jakieś inne propozycje macie. Na zasilacz mam przeznaczone max 230zł. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Witam! Składam nowego kompa i potrzebuje dobry zasilacz i w dobrej cenie;) Na pewno bedzie OC e5200 na mobo DFI. I się zastanawiam nad Corsair CMPSU-450VXEU - 450W ktorego moge mieć za 195zł nowy czy Pentagram Silent Force CAV 500-A12S w komputroniku za 179zł. Potrzebuje stabilny zasilacz z mocną linią 12V. Który byście zasilacz polecali? Może jakieś inne propozycje macie. Na zasilacz mam przeznaczone max 230zł. pozdro Pentagramy CAVy trafiaja sie chałasujące. Jak chcesz wydac do 230 zł to doskładaj z 10zł i kup PENTAGRAM SILENTFORCE PSF-620W, kosztuje jakies 235 zł + przesyłka na alledrogo.pl Cichuteńki, bogaty w złącza i dobrze trzyma napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcicho Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Nie bardzo wiem o czym pisze ZeroSuper, ponieważ mój CAV500 to wyjątkowo cichy zasilacz, siedzi u mnie w budzie i jest praktycznie niesłyszalny. Dobrze trzyma napięcia, świetna jakość wykonania, bardzo dobra cena. Corsair też posiada te cechy. Generalnie trudny wybór. Edytowane 29 Września 2008 przez rcicho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Antec NeoPower 430 - 279 zł i masz pewność ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Nie bardzo wiem o czym pisze ZeroSuper, ponieważ mój CAV500 to wyjątkowo cichy zasilacz, siedzi u mnie w budzie i jest praktycznie niesłyszalny. Dobrze trzyma napięcia, świetna jakość wykonania, bardzo dobra cena. Corsair też posiada te cechy. Generalnie trudny wybór. Ja uważam że i CAVy i PSF to świetne zasilacze i Pentagramowi udało się zrobić kawał solidnych zasilaczy. Ale spotkałem sie z kilkoma opiniami na temat zasilaczy CAV, które chałasują. Sam mam PSFa i jest super cichy, i go moge z ręką na sercu polecić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Za 230 zł masz OCZ StealthXStream 600W z 430W na 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 corsair będzie znacznie cichszy od pentagrama - ponadto corsair'y bardziej budzą moje zaufanie - pentagramy wcześniej często padały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...