Skocz do zawartości
WoooCash

Pytanie Co Do Zasilatora I Pamieci... ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Procesor : Intel Core2Duo E8400

Płyta Główna : Asus P5Q Pro

RAM : Kingston 2x1GB 1066MHZ HyperX / A-Data 2x2GB 800MHZ Extreme Edition

Karta Graficzna : Gainward Radeon HD4870 512MB

Zasilacz: OCZ StealthXStream 500W Rev. 2

HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS

Napęd : Pioneer DVR-116 SATA

Ot taki zestawik... no i teraz powiedzcie mi czy ten zasilacz starczy gdyby doszlo do wymiany karty graficznej na lepsza za jakis czas nawet taki gf 280 najmocniejszy i oczywiscie O/C proca to wiadomo ;)... pytam bo nie chce kupic odrazu na starcie za slabego a pozniej sie stresowac... pytanie nr 2 : posiada ktos te pamiatki A-data w/w? jak to to sie kreci ? mam problem bo nie wiem czy wybrac 2x2 gb 800mhz czy 2x1gb 1066 hmmm.... prosze pomozcie

Edytowane przez WoooCash

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamięci A-Daty z tego co wiem kręcą się bardzo dobrze i na twoim miejscu wziąłbym A-Data. Jeśli chodzi o zasiłkę to myślę że uciągnęła by gtx 280. Swoją drogą mam niemal identycznego kompa to znaczy procka, mobo mam p5q se, RAM A-Daty tylko 2x1GB no i taki sam zasilacz:) i najmniejszych problemów z nim nie mam

Edytowane przez SabU91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi