WoooCash Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Procesor : Intel Core2Duo E8400 Płyta Główna : Asus P5Q Pro RAM : Kingston 2x1GB 1066MHZ HyperX / A-Data 2x2GB 800MHZ Extreme Edition Karta Graficzna : Gainward Radeon HD4870 512MB Zasilacz: OCZ StealthXStream 500W Rev. 2 HDD : WD 320GB 16MB Cache AAKS Napęd : Pioneer DVR-116 SATA Ot taki zestawik... no i teraz powiedzcie mi czy ten zasilacz starczy gdyby doszlo do wymiany karty graficznej na lepsza za jakis czas nawet taki gf 280 najmocniejszy i oczywiscie O/C proca to wiadomo ;)... pytam bo nie chce kupic odrazu na starcie za slabego a pozniej sie stresowac... pytanie nr 2 : posiada ktos te pamiatki A-data w/w? jak to to sie kreci ? mam problem bo nie wiem czy wybrac 2x2 gb 800mhz czy 2x1gb 1066 hmmm.... prosze pomozcie Edytowane 7 Października 2008 przez WoooCash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSheibuss Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 (edytowane) Pamięci A-Daty z tego co wiem kręcą się bardzo dobrze i na twoim miejscu wziąłbym A-Data. Jeśli chodzi o zasiłkę to myślę że uciągnęła by gtx 280. Swoją drogą mam niemal identycznego kompa to znaczy procka, mobo mam p5q se, RAM A-Daty tylko 2x1GB no i taki sam zasilacz:) i najmniejszych problemów z nim nie mam Edytowane 29 Września 2008 przez SabU91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoooCash Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 dzieki za odpowiedz :)... a tak btw te kingstony zalozmy w takiej samej konfiguracji co a-data 2x2gb sa lepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Będą podobne:) Jeżeli myślisz o takiej samej konfiguracji:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...