PoGo Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Witam Ostatnio miewam jakieś dziwne problemy z systemem. Pomijając fakt, że mi się aplikacje wywalają (Zawsze w ten sam sposób, że niby dany program wygenerował błąd) to wysypuje się cały eksplorator jak próbuje wejść w niektóre ustawienia. np mojego konta użytkownika. Chciałem teraz zmienić parę rzeczy w koncie i nie mogę tego zrobić, za każdym razem kiedy klikam na ustawienia to wszystko sie wysypuje i" eksplorator przestał..". Skanowałem antywirem, spybotem itp nic nie mogę znaleźć. Jest ktoś w stanie mi pomóc oprócz słynnego format C? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 przywracanie systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Chyba wiem co jest przyczyną tego wszystkiego. Jakiś czas temu zmieniałem rozmiar partycji systemowej i mi się winda wysypała przez to. robiłem naprawę systemu i ruszyło. Ale ten błąd eksploratora mi wyskakuje jak klikam na niektóre rzeczy m.in. w profilu ustawienia, skrót do office w menu start i kilka innych które zdążyłem zauważyć. Nie mogę tez zrobić tego przywracania systemu, ponieważ podczas tej 'naprawy' stracił punkt odniesienia, odnosił się do jakiejś partycji która nie istniała, dopiero teraz ustawiłem poprawnie. Jakieś inne pomysły czy reinstalacja mnie czeka ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...