sickboy Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 działają wam statsy bo mi pokazuje cały czas: Total Frags: 0 Games Played: 0 Time Played: 1 minute Last Played: 475 months ago Accuracy (Hits / Shots): 0% (0 / 0) Win / Loss (Ratio): 0 / 0 (0.00) Kill / Death (Ratio): 0 / 0 (0.00) dziwne Poza tym gra genialna, aż przestałem grac w cod4/cod5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Statsy z instagib sie nie licza do tego podsumowania. A jezeli chodzi o gre, mi sie nie podoba jednak fizyka (brka kontroli w locie, czyste q3), i stare mapy z q3. Ilez mozna grac duele na dm6 :( no i ten potezny machinegun, slabiutki rail.. Jak ktos lubi promoda to ciezko mu bedzie polubic ql. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt Niech każdy skopiuje i dopisze swojego taga i powstanie ładna lista ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icemanhi Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour mess Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Lista już jest całkiem pokaźna. Można by rozważyć jakiś meczyk. Najlepiej klasyczny TDM. Ja tam proponuje powiedzmy jutro wieczorkiem. Dzisiaj jeszcze większość pewnie jest zajęta innymi sprawami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour mess HiS Edytowane 25 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja tam mogę zagrać coś jutro, ale skillem nie grzeszę xD Od razu mówię żeby nie było później ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour mess HiS wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour mess HiS wistler yuucOm Nie patrzcie na staty ;D. Raz ze większość czasu mój braciak gra a dwa gram bez cfg ;]. I tak jest dobrze jak KDR wychodzi na 1... Też sie pisze na TDM :). Bedzie najfajniej. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 A nie lepiej by było w CTF? :> TDM też dobry :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 GameTag List: Devil831 Manhunt MaTi icek kebobik DrSour mess HiS wistler yuucOm s0n1c Tylko when i where? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Ja w sumie to w Q3 grać zbytnio nie potrafię - za bardzo przyzwyczaiłem się do ET, swojego cfg do Q3 też nie mam, więc robię za mięcho armatnie ^^ Jak będziemy grali to wbijmy na jakiś serwer teamspeak [: A nie lepiej by było w CTF? :> TDM też dobry :P mi wszystko jedno :D Edytowane 25 Grudnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) CTF też dobry pomysł ;]. Bardzo mi sie tutaj podoba. Jutro wieczór ustawka tylko musiby siebie dodać do friendsów :P. Asuka z Fear combat. Bedzie śmiesznie ;d. Edytowane 25 Grudnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Pododawałem wszystkich do friendsów. Ja sam jakoś się nie mogę przerzucić z CT 1.6, do QL :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) zaprosi mnie ktos ? prosze :) bekala@o2.pl Edytowane 25 Grudnia 2008 przez bekala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 zaprosi mnie ktos ? prosze :)Obczaj topic chyba ktoś ma jeszcze invite do rozdania. DrSour dał jak narazie tylko jeden invite ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 ja votuje na tdm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 U mnie także ciężko z przerzuceniem się na QL... Przedtem CS 1.6 długo i troszkę zabawy w CoD4 ;) Ale będzie fun przynajmniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Obczaj topic chyba ktoś ma jeszcze invite do rozdania. DrSour dał jak narazie tylko jeden invite ;). Tyle zaproszeń miałem. Jak będę miał następne, to odrazu tu napiszę. Z wielką chęcią zagram jakiegoś CTF lub ewentualnie TDM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jak mess gra to ja chcę być w jego drużynie. ;) Chociaż za mięso armatnie też mogę porobić. Ogólnie dawno nie grałem przed QL. A w niego też rzadko grywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Rozumiem ze to nie jest za bardzo miejsce na takie posty, ale bardzo mi zalezy na tym zapie wiec jezeli ktos ma to prosze dla micro18@gmail.com - DZIEKI! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Rozumiem ze to nie jest za bardzo miejsce na takie posty, ale bardzo mi zalezy na tym zapie wiec jezeli ktos ma to prosze dla micro18@gmail.com - DZIEKI! :DTo tak nie działa ;). Musisz po prostu obserwować topic i gdy ktoś da znać ze ma wolne invite'y walić do niego na PW. Unikajmy takich ogłoszeń na przyszłość ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja także poprosiłbym o zapka jeśli ktoś ma na zbyciu :wink: mpiotrm@gmail.com na ten adresik :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Czy tylko mi się dzieją jakieś dziwne rzeczy inviatami? Jak sie zarejestrowałem to od razu miałem 2 zaproszenia, wylogowałem się i jak sie zaraz zalogowałem to ich już nie miałem (pisało, ze nie mam żadnych zaproszeń). Dzisiaj włączam rano QL i widzę 2 zaproszenia, wysłałem do jednego kumpla i myślałem, że zostało mi jedno, a tu znowu wyskakuje, że nie mam żadnych zaproszeń :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zarzućcie jakimś .cfg jak możecie bo cińko idzie ;PP A ja miałem 0 invitek na początek ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Sorry że zaśmiecam ale czy mógłbym dostać zaproszenie na email: d3sert@o2.pl bardzo mi zależy zagrać w "Kłejka" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...