wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 To tak nie działa ;). Musisz po prostu obserwować topic i gdy ktoś da znać ze ma wolne invite'y walić do niego na PW. Unikajmy takich ogłoszeń na przyszłość ;). Sorry że zaśmiecam ale czy mógłbym dostać zaproszenie na email: d3sert@o2.pl bardzo mi zależy zagrać w "Kłejka" :)Trudno spojrzeć kilka postów wyżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No nie trudno ale kurde i na PCLabie to już z 2 miechy czekam aż ktoś wyśle to na PurePC się pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 No nie trudno ale kurde i na PCLabie to już z 2 miechy czekam aż ktoś wyśle to na PurePC się pytam...No to obserwuj temat i tyle. Jeśli ktoś będzie miał wolne zapki, wal do niego via PM. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Czy tylko mi się dzieją jakieś dziwne rzeczy inviatami? Jak sie zarejestrowałem to od razu miałem 2 zaproszenia, wylogowałem się i jak sie zaraz zalogowałem to ich już nie miałem (pisało, ze nie mam żadnych zaproszeń). Dzisiaj włączam rano QL i widzę 2 zaproszenia, wysłałem do jednego kumpla i myślałem, że zostało mi jedno, a tu znowu wyskakuje, że nie mam żadnych zaproszeń :| Też tak miałem. Bywa tak, że w ciągu dnia ID rozdaje nowe zaproszenia. A jak już jakieś mamy to te wcześniejsza znikają. Ja miałem tak, że jednego dnia rano miałem zapki, potem ich nie miałem, a wieczorem znów miałem. Może to też być jakiś błąd, bo co jak co, ale strona jest w Beta testach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 To jak panowie, o ktorej dzisiaj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 To jak panowie, o ktorej dzisiaj?No ja mogę koło 21 ;). Tylko muszę wszystkich do friends dodać a potem wbijamy na pusty serwer TDM :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 ja bym votował trochę wcześniej tak coś koło 20 ;) jak ktoś już wyżej wspomniał , ma ktoś .cfg na bardziej "przejrzystą" grafikę ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 I co grumy? D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 I co grumy? D:Melduję się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 z DrSour siedzimy od 20 wiec wbijać chopy ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 A czasem nie trzeba mieć maila na gmailu, bo tylko tam dochodzi? Tak gdzieś ktoś chyba napisał, ale może się mylę. zajcev99, aktualnie nie mam żadnego zaproszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 (edytowane) 2 Invity do rozdania mam ;) Kto pierwszy ten lepszy ;) Via PW. Zaproszenia wyparowały... JAKI ŻAL! Edytowane 26 Grudnia 2008 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2008 Wybaczcie ze nie mogłem wpaść ale ważna sprawa mi wyskoczyła ;). Dajcie znać kiedy jeszcze możecie zagrać a sie dostosuje tym razem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 ktoś ma wolne zaproszenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 @yuucOm wczoraj trochę słabo było więc nie masz co żałować ;) było nas za mało jak na dość spore mapki no i skill nie ten ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Z resztą wbiły się jakieś dwa pr0 i było po grze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 @yuucOm wczoraj trochę słabo było więc nie masz co żałować ;) było nas za mało jak na dość spore mapki no i skill nie ten ^^ Można tam tworzyć swoje serwy? Coby tylko nasi ludzie byli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Najlepiej jeszcze z hasłami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Najlepiej jeszcze z hasłami ;)To miałem na myśli. Adminem też by się nie pogardziło ;> Wracając do tematu - kiedy następny raz kaleczymy QL? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 wieczorkiem można by coś spróbować imo nie można narazie stawiać swoich serwerów więc lipaa PS.znajduje wam teraz jakieś serwerki w ogóle ? może jakiś update czy coś ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Działa wam gra w FF :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 ogólnie tak , ale teraz coś nie działa wyszukiwarka serwerów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mi działa w miare dobrze w FF ale czasami polskie znaki mi w całym FF nie działają jak włacze QL ;]. Można sie wieczorkiem na jakąś partyjke umówić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 ogólnie tak , ale teraz coś nie działa wyszukiwarka serwerówU mnie to samo, raz działa raz nie... Jak już mamy grać to z TSem, chyba że mało kto ma mikrofon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Mi po wgraniu configa coś się pomieszało i od wczoraj nie mogę w ogóle wbić na żaden serwer. Jest tylko czarny ekran i nic. Tak jakby w ogóle gra nie chciała się załadować. Coś tam musiałem nakombinować za bardzo. Potem spróbuje odinstalować wszystko i usunąć konfig z katalogu ID na HDD. Może pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 serwery na haslo, czy tez rcon - imho nierealne, nie na tym sie ma ta gra opierac :) jest za to opcja zajac caly serw tdm (potrzeba 8 graczy i 2 spec) lub caly serw ctf, nie wiem jednak jak tam ze slotami. co do cfg z q3 to wiecej psuja niz dobrego robia, ja sobie oddzielnie robilem cfg do ql. wlasciwie to za duzo zabawy nie ma, ale to i lepiej :D mam dwa cfg, i na obu gra mi sie TAK SAMO dobrze, jeden to maxymalnie okrojony rozjasniony cfg, drugi full detale itp naprawde mam wrazenie ze cfg tu nie ma takiego znaczenie, warto jednak posiedziec nad ustawieniami myszy :) i ustawieniami modeli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2009 By now everyone has seen the subtle announcement ;) of what we're calling a "Crash Test." The purpose of this is to stress test the back-end hardware and software running QUAKE LIVE. We understand that this is in the middle of the afternoon for anyone in the U.S.'s Mountain, Central and Eastern time zones (hopefully lunch for those on the west coast). The time of this stress test was chosen because it is currently the time window of our daily user peak (yes, that is when we have the highest player traffic on the site). We'll try to vary the times of future tests, but for things like this, we've got to go with the numbers we see. If you are able to participate, we'd simply like as many of you as possible to sign in and use quakelive.com as you would expect to. Play games, chat with friends, check stats, look at the leader boards, review match summaries, etc. In order to increase the number of people available for this, on Monday we're going to be sending out our largest number of new beta invites ever - hopefully more than doubling our current active player base. Also, likely on Monday (latest Tuesday), we'll be pushing an update with some fixes as well as a new arena. The new arena is called Trinity and was originally created for Clan Arena (qzca2), however it is proving to be a fun Duel and Team Deathmatch arena as well. It's the arena that some of you have seen in screenshots on the login page (with orange/blue stripes and numbers on the wall). We'd like feedback on this arena, but will only be making it available initially for 7-10 days, so make sure to play it a good bit and post your feedback next week. Whether you play often or are just looking forward to helping on Wednesday, it will definitely be a good idea to check in later Monday and Tuesday in order to get the update (when it's released) so you don't have to wait when trying to help with the stress test on Wednesday. Thanks, and we look forward to seeing as many of you as possible on Wednesday. HEHE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Today we've also begun sending out many thousands of invites to people that provided us their email address through the beta sign-up on www.quakelive.com. Also, for those of you already in the beta, you now have 5 new invitations to send to friends (while supplies last).Zaproszenia do rozdania - zapraszam na PW (w treści wiadomości proszę podać adres poczty, na którą ma zostać wysłane zaproszenie). PS Nie gwarantuję, że wszystkie tutaj rozdam, ale to chyba nie problem - przy takich ilościach zaproszeń i testerów na forum ; > A. #EDIT Poszło do: * bielski Pula dostępnych zaproszeń została wyczerpana. Edytowane 8 Stycznia 2009 przez ADIHC1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) 5 zaproszen czeka. Hmm teraz to sie wszyscy bez problemu zalapia. marminho, KrzychuG, Ojcze Samotni - Wyslane i juz zaakceptowane. Sprawdz poczte. ranger, szela - Wyslane, oczekuje na akceptacje. Anyway Pool's Closed. Edytowane 6 Stycznia 2009 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) U mnie też 5 zaproszeń. Kto chce niech pisze na PW. Wysłane do: robot ślizó Lanc Auris Edytowane 7 Stycznia 2009 przez DrSour Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...