-mess- Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) id ma poczucie humoru, crashtest planowany na jutro odbywa sie dzis :D strona ledwo smiga :D a najlepszy jest text " practice with crash" :D EDIT: juz lepiej jest :D Edytowane 6 Stycznia 2009 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ślizó Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) dzieki jeszcze raz ;) Czy ktos z was gra na neostradzie ? Jakie pingi itd itp ? Ja mam neo 1mb - pingi do 60-70. Jednak najbardziej mnie denerwuje systematyczna wtyka ktora pojawia sie na chwile, co chwile. Pytalem chlopakow juz w grze, podobno tez tak maja - czy to chello czy to neo. Jak to wyglada u was ? ps moj nick w grze to slizoo Edytowane 6 Stycznia 2009 przez ślizó Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 mozna jescze jedno zapro dla kumpla ? zed@lazui.net z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 dzieki jeszcze raz ;) Czy ktos z was gra na neostradzie ? Jakie pingi itd itp ? Ja mam neo 1mb - pingi do 60-70. Jednak najbardziej mnie denerwuje systematyczna wtyka ktora pojawia sie na chwile, co chwile. Pytalem chlopakow juz w grze, podobno tez tak maja - czy to chello czy to neo. Jak to wyglada u was ? ps moj nick w grze to slizoo Ja gram na neo i pingi niskie. Grałem na upc aster i innych krapach ale te łącza sie tylko do ściągania nadają... W moim przypadku neo najlepiej sie sprawuje jeżeli chodzi o granie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) Poważnie ? Panie moderatorze działu nie przesadzaj. COD 4: pingi od 30-50. Cs: pingi od 25-45 i Q3: pingi ok 50-60. To nie jest tak dużo. UPC 10 mbit. Co do strony to dzisiaj strasznie muliła, ale już jest lepiej Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2009 (edytowane) No tak, tylko że takie pingi masz na neo 1mbit... Mając neo 2 albo 6mbit pingi np w CS'ie są w granicach ~10-20 ;] (sam neo nie posiadam, żeby nie było ;) ) @DrSour Dzięki za zapa :mrgreen: :) Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mając neo 2 albo 6mbit pingi np w CS'ie są w granicach ~10-20 ;] (sam neo nie posiadam, żeby nie było ;) )Mhm... Akurat w neo najwazniejsza jest odleglosc od dslamu i jakosc kabli. Czyli jezeli masz 6mb, ale jestes 1,5km od dslamu to bedziesz mial o wiele wiekszy ping niz czlowiek na 512 znajdujacy sie w poblizu skrzynki. Za to w porzadnych kablowkach na koncentryku dopoki siec nie jest przeciazona i nie ma awarii na przewodach ping bedzie miod malina :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Jak zagrac z jakims zywym przeciwnikiem ? Moge tylko odpalic trening/practice. Jak klikam w play online nic sie nie dzieje <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 spotkał się ktoś z błędem zapętlenia instalacji plugina do ff. ctrl+F5 nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Invity do rozdania ;). Walić na PW. Poważnie ? Panie moderatorze działu nie przesadzaj. COD 4: pingi od 30-50. Cs: pingi od 25-45 i Q3: pingi ok 50-60. To nie jest tak dużo. UPC 10 mbit. Co do strony to dzisiaj strasznie muliła, ale już jest lepiejNapisałem bardzo ważne wyrażenie: "w moim przypadku". Miałem Aster 3/6Mb i tutaj pingi słabiutkie były w moim przypadku do tego dochodziło choke na niepolskich serwerach. Z UPC było lepiej ale i tak pingi gorsze (na polskich serwerach cs: neo 1Mb - pingi 10-15 a upc 20-25 wiec nie było widać różnicy). Jednak w ET na angielskich serwerach miałem ping 70-80 (upc) i 50-60 (neo) plus chocke na upc. Na neostradzie właściwie nie znałem pojęcia choke/loss. Zdzierają kase z TP bo sprzedają 1mb za taką samą cenę jak 10mb u UPC ale u mnie neo sie najlepiej spisuje. Nie ściągam rzeczy przez net wiec 1|2Mb mi stykają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak ktoś chętny to mam 5 zaproszeń :] Mam dziwny problem, mianowicie nie chce mi się wczytać to okno gdzie się konfiguruje wygląd modelu, ale cała reszta się wczytała i działa normalnie, tylko to jedno okienko. U góry lata ten paseczek postępu (lewo-prawo), ale nic nie ściąga (widzę na NetMeterze). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xasha Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Kebob jak możesz to wyślij mi zaproszenie... E-mail xasha@o2.pl. Z góry wielkie dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 mozna prosic zaproszenie na sasa_jas@tlen.pl?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Po zaproszeniu dostali sasajas, Drunk_ZoZol oraz Metheor. Xasha, wyskoczyło mi, że ktoś już Ci wysłał zaproszenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Dostałem zaproszenie, wszystko elegant mój nick to zajcewik. Mam 5 wolnych invów pisać na PW!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Mam kolejne 5 zaproszeń do rozdania. Kto pierwszy się zgłosi na PM ten lepszy. P.S Tylko poczta Gmail, bo mam pewność, że dojdzie potem link od ID. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) 0/5 Invy u mnie na PW ;) Invy dostali: bryken SikOrwa sesq fenix777 Jeden inv znikł :D Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 spotkał się ktoś z błędem zapętlenia instalacji plugina do ff. ctrl+F5 nic nie daje.Co pod tym rozumiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Mam 5 zaproszeń do rozdania, pisać na PM. edit koniec zapów, niestety wysłałem tylko 2, reszta zniknęła oO Edytowane 7 Stycznia 2009 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 długo czekaliście na maila po zaproszeniu ? mija 2,5 godziny od wysłania na mojego maila zarposzenia, a skrzynka wciąż pusta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) długo czekaliście na maila po zaproszeniu ? mija 2,5 godziny od wysłania na mojego maila zarposzenia, a skrzynka wciąż pusta. Ja czekalem 3 tygodnie ;) Edytowane 7 Stycznia 2009 przez krawetko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Panowie nie walić na PW zaproszenia mi znikły :blink:. Dam znać jak znów powrócą :lol: :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 U mnie też zapki znikły. Więc na razie proszę nie nadsyłać PM'ek. A kolejne 3 osoby, który wysłały (2 z 5 już wysłałem) PM'ke dostaną je w pierwszej kolejności. Dam znać jak będę miał jakieś wolne zapki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kebob Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 (edytowane) Mi też nikły ostatnie 2 wolne zaproszenia. Wydaje mi się, że chłopaki trochę rozdali za dużo zaproszeń i teraz wycofali resztę wolnych. Bo chyba każdy wczoraj dostał po 5 wolnych zaproszeń. Ja wysłałem 8 zaproszeń wczoraj i dzisiaj :] Edytowane 7 Stycznia 2009 przez Kebob Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2009 Była już o tym mowa że zaproszenia znikają po pewnym czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Szkoda że się nie uwinęli z QuakeLive tak jak planowali do końca 2008 roku. Ciekawe ile jeszce potrwają beta_testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 No teraz są na etapie obserwowania serwerów przy obciążeniu. Ostatnio były testy jak strona miałaby wytrzymać oblężenia. I w sumie muliło nieźle. Myślę, że tak do Lutego może to jeszcze potrwać. Coraz bardziej mi się podoba QL, ale jednak w oryginalnego Q3 gra mi się troszkę lepiej. Jakoś nie czuje myszki w tej wersji. W Q3 moglem sobie tak ustawić, że myszka nie latała tak bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Jakoś nie czuje myszki w tej wersji. W Q3 moglem sobie tak ustawić, że myszka nie latała tak bardzo.Może nie wyłączyłeś w rejestrze akceleracji lub jest za wysokie dpi wobec wartości sens. Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 (edytowane) Sens mam ustawiony tak ja w normalnym Q3. A nawet dawałem mniejszy. DPI mam na 1600 czyli tak jak zawsze. Mam A4techa X-718F, ale ona na 1200 DPI jest średnio czuła. Dopiero na 1600 DPI robi się z tego konkretna mysz. Oczywiście akceleracje wyłączyłem. Ale to już i tak niedługo, bo kupuje sobie Log'a MX518 :P 2 tygodnie temu miałem okazję na niej pograć w COD4 i ten mój A4tech to się chowa. MX518 jest o wiele bardziej precyzyjna. Ale to nie temat o myszkach ;) Edytowane 8 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandek Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Moge prosic o zaproszenie na dandek1988@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...