apo5 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Coraz bardziej mi się podoba QL, ale jednak w oryginalnego Q3 gra mi się troszkę lepiej. Jakoś nie czuje myszki w tej wersji. W Q3 moglem sobie tak ustawić, że myszka nie latała tak bardzo. O to musimy się ustawic na jakieś granie. Preferujesz jakies mody (osp, iunlagged) czy czysciutkiego baseq3 :) ? Czy w quake live jest jakas opcja modowania gry? uruchomienie trybu IU tudziez promode'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Z tego co widze to się nie da wgrać żadnego moda. W zwykłej wersji wolę jednak klasyczny Q3. Chociaż kiedyś grałem trochę w CPMA i też się dobrze bawiłem. Teraz niestety nie gram prawie w ogóle w Q3, i gdyby nie QL to prawdopodobnie bym nie grał wcale. Nagrałem się już 7 lat i przychodzi taki czas, że ma się dość. Raz, że forma już nie ta co kiedyś to jeszcze znudzenie. Teraz zagrywam się głównie w COD4 i jak na razie się nie nudzi dopóki staty mam dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Ktos ma jeszcze zaproszenia? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Hm. Dziwne, ja wcale nie musiałem czekać 3 tygodnie :) Przyszło mi dość szybko :D Jak tylko dostane zaproszenia to napiszę :) A i sam dziękuje za swoje ;D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Bo wcześniej czekało się znacznie dłużej ;) Ja dostałem po tygodniu. Serwerów troszkę przybyło i graczy również. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2009 Panowie bedzie ktoś miły i zrobi skina w q3live full details na mapie q3dm17 mniejwiecej takiego (w podobnym miejscu): Byłbym bardzo wdzięczny. Ważne aby były full detale a nie klocki lego :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 Super, zaproszenia mi wyparowały miałem 4 a mam 0 tylko jedną osobę zdążyłem zaprosić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) podczas sciagania taki błąd mam: Quake Live has experienced an error downloading a required game file. Please try again later. Error Code: 12 miał tak ktoś ? EDIT: Dobra, moge grac Edytowane 9 Stycznia 2009 przez sesq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 (edytowane) Zostały mi jeszcze 3 zaproszenia - pisać na PW jak ktoś chce. Kto pierwszy ten lepszy. EDIT: Poszło wszystko. Edytowane 10 Stycznia 2009 przez Spookie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2009 Znowu mam 5 zapek do rozdania. Jedna poszla do użytkownika kretfr, który wcześniej się o niego zgłosił. Obecnie mam 4 do wysłania. Pisać na PM, ale szybko póki jeszcze są. (tylko Gmail!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ja nie mogę wejść w ten pasek Beta Center. Jakby nie było podlinkowane... :/ Daj ktoś lina bezpośredniego do miejsca z którego się invy wysyła to powysyłam ludziom jak mam coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) U mnie też coś czasem nie mogę rozwinąć tego paska, w którym jest link do stronki z zapkami. Wczoraj wieczorem znów zniknęły zapki. Ale udało mi się wysłać 2 do użytkowników garrett76 i kretfr. Aha i problem z zapętlaniem się instalacji dziś u mnie zniknął (przynajmniej na razie). Od paru dni miałem problem z wejściem na stronę, bo za każdym razem trzeba było na nowo instalować ten plugin QuakeLive do Mozilli. EDIT: A zapomniałem o linku http://beta.quakelive.com/beta/add/ Edytowane 11 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Jednak nie ma zapów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 musialem zalozyc nowe konto, jako ze stare sie wykrzaczylo i nie wiem jak naprawic. nowy login -> mesior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 no i w tym tygodniu mycha przychodzi do grania :D moze jakas liga ppc? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 (edytowane) Ja gdy przesiadłem się z A4techa x718F na Razera deathadder potrzebowałem tygodnia by móc w miarę normalnie grać w sieci, a do stanu sprzed przesiadki jeszcze dłużej. Nowa mysz całkowicie zmieniła mój sposób sterowania nią, cięższa, większa, inne wartości dpi do wyboru. Tak więc każdy musi mieć to na uwadze przy zmianie sprzętu wskazującego. Edytowane 12 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 mess'owi o tym mowisz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 rofl, on chyba nie wie kto to jest :D <Spam mode> Ktoś poczęstuje zaproszeniem? :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 rofl, on chyba nie wie kto to jest Poznajecie tego Pana? ;) To co - może jakaś liga ppc? :lol: Generalnie jak miałem spadki formy to ładowałem "wenę" tym filmikiem wiela lat temu hehe :D Fajnie że jest na youtubie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Kolejna pula (5) zaproszeń do rozdania: zapraszam na PW (nie zapomnijcie o podaniu maila). Poszło do: - Grobel - marminho Pula zaproszeń znikła.. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez ADIHC1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mess można by wreszcie zagrać. Nie ma to jak mieć staty -5:42 :lol: A tak na poważnie to też planuje wymianę myszki. Do Q3 generalnie lepiej chyba mieć z dość wysokim DPI i po wyłączeniu akceleracji i zmniejszeniu sens'a gra się lepiej. W Q3 zawsze mi się inaczej celowało niż w takim CS czy COD4. IMO znacznie trudniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metheor Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Witam Mam 5 zaproszeń do rozdania. Chętnych zapraszam na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja gdy przesiadłem się z A4techa x718F na Razera deathadder potrzebowałem tygodnia by móc w miarę normalnie grać w sieci, a do stanu sprzed przesiadki jeszcze dłużej. Nowa mysz całkowicie zmieniła mój sposób sterowania nią, cięższa, większa, inne wartości dpi do wyboru. Tak więc każdy musi mieć to na uwadze przy zmianie sprzętu wskazującego. po 10min zagralem pierwszego duela i okazalo sie ze jest znacznie lepiej niz sie spodziewalem ze bedzie. jezeli po przyzwyczajeniu sie bedzie jeszcze lepiej to wypas :D Poznajecie tego Pana? ;) 3194446[/snapback] Mess można by wreszcie zagrać. Nie ma to jak mieć staty -5:42 :lol: moj login mesior, dawaj do friendsow i gramy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ktoś wie jak wczytać własny konfig z Q3? I czy wogole się da? Tzn, wiem ze QL jest konsola, ale gdzie trzeba wrzucić konfig, żeby go wczytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) C:\Documents and Settings\twój profil\Dane aplikacji\id Software\quakelive\baseq3 potem w konsoli exec q3config.cfg. Mam kolejne zaproszenia do rozdania. Pisać na PM. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ktoś wie jak wczytać własny konfig z Q3? I czy wogole się da? Tzn, wiem ze QL jest konsola, ale gdzie trzeba wrzucić konfig, żeby go wczytać? licz sie z tym ze mozesz zepsuc sobie konto :( u mnie niestety sie to stalo :( najlepiej cfg robic w ql od nowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dobrze wiedzieć. Co do samego QL, no to stary dobry Q3, z tym, że fizyka w pewnym aspekcie odbiega, mianowicie, nie udaje mi się skoczyć po raila z mostku na pro-q3dm6, w Q3 robie to praktycznie bez wysiłku. Jestem już po pierwszym meczu i po 2 latach przerwy, o dziwo, celność i movement mam przyzwoity, ale kontrola nad mapą strasznie kuleje. Musze tylko config sklecić i mogę wracać do gry przy której spędziłem z 6 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) Ktoś wie jak wczytać własny konfig z Q3? I czy wogole się da? Tzn, wiem ze QL jest konsola, ale gdzie trzeba wrzucić konfig, żeby go wczytać?Na 2giej stronie był link http://www.plasmaburn.net/2008/10/14/quake...onfig-cfg-file/ też pokombinuję z tymi ustawieniami, mi się podoba cfg mess'a, to co widać na filmiku kilka postów wyżej. Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) w ql uzywam czegos takiego -> http://www.mess.neostrada.pl/mesior.cfg Edytowane 14 Stycznia 2009 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Ja też bym pogram z PurePC, pomimo że jestem lowek :unsure: Jakby co mój nick Marminho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...